Μπισκότα σε σχήμα καρδιάς και στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ γίνονται ανάρπαστα και μάς γεμίζουν με θετική ενέργεια.

Ο φούρνος «Confections» ανήκει στις αδελφές Miranda και Dawn και βρίσκεται στο Lufkin του Τέξας. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην είχαν καταφέρει να κερδίσουν αρκετά τον κόσμο ωστόσο όλα άλλαξαν με τον «Pride μήνα» -τον Ιούνιο-.

Οι δύο αδερφές αποφάσισαν να φτιάξουν μπισκότα σε σχήμα καρδιάς και στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, ως μια συμβολική κίνηση για να δείξουν την υποστήριξη και την αγάπη τους στη διαφορετικότητα. Ωστόσο, δυστυχώς, υπήρξαν και εκείνοι που δεν τους άρεσε αυτή η κίνηση και εκφράστηκαν με μηνύματα μίσους προς τον φούρνο, σπεύδοντας μάλιστα να ακυρώσουν την παραγγελία τους, χωρίς να υπολογίζουν ότι τα μπισκότα είχαν ήδη ετοιμαστεί. Κάτι που επιβάρυνε οικονομικά τις αδελφές.

Οι Miranda και Dawn αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και έκαναν μια σχετική ανάρτηση στα facebook, όπου η αποδοχή του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη.Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν έξω από τον φούρνο, όπου δεν προλάβαιναν να φτιάχνουν μπισκότα για τον κόσμο. Αξιοσημείωτο είναι δε πως κάποιοι αρκέστηκαν στην προσφορά χρημάτων και δωρεώ προκαλώντας δάκρυα χαράς.


Δείτε επίσης:
Παράγγειλε τηγανητό κοτόπουλο και της ήρθε τηγανητή πετσέτα!

Κι όμως, υπάρχει εστιατόριο που σερβίρει ένα διαφορετικό μενού (με έντομα!)

Και όμως δημιουργήθηκε «Γκερνίκα» από σοκολάτα