Τον καφέ φίλτρου τον βάζεις σε ένα θερμός και τον παίρνεις παντού. Με τον εσπρέσο όμως τι γίνεται; Με τη νέα φορητή μηχανή Minispresso όλα είναι εφικτά.

Όχι, ο εσπρέσο δεν μπαίνει σε θερμός για να τον πιεις αργότερα. Οι πραγματικοί λάτρεις του εσπρέσο άλλωστε ξέρουν ότι είναι καλύτερος ζεστός και αμέσως μόλις ετοιμαστεί.

Η μόνη λύση είναι να έχεις μαζί τη φορητή μηχανή εσπρέσο Minipresso, που επιτρέπει να ετοιμάζεις τον αγαπημένο σου καφέ όπου κι αν βρίσκεσαι και όπως ακριβώς τον προτιμάς.

minipresso

Η φορητή μηχανή της εταιρείας Wacaco, που θα βρίσκει καθημερινά τη θέση της στην τσάντα μας, είτε πρόκειται να λείψουμε λίγες ώρες είτε λίγες ημέρες, έχει μικρό μέγεθος και το καπάκι της γίνεται φλιτζανάκι σερβιρίσματος.

Όσο για την προετοιμασία του καφέ; Βάζεις στη συσκευή νερό και αλεσμένο καφέ ή τις ειδικές κάψουλες, κλείνεις το καπάκι και αρχίζεις να πιέζεις το έμβολο που έχει στο πλάι μέχρι να βγει ο μυρωδάτος εσπρέσο. Μεγάλο ατού της Minipresso είναι ότι δεν χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργήσει, ενώ το έμβολο δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε την ποσότητα του εσπρέσο για όσους τον προτιμούν ristretto, espresso ή lungo.

info
Περισσότερα στο: www.wacaco.com