Ο Χάρης Νικολούζος συνεργάζεται με το Γιώργο Οικονομίδη (Blue Fish Αθήνα και Βουλιαγμένη) σε ένα νεοαφιχθέν εστιατόριο στην Πάρο όπου ξεδιπλώνει το γαστρονομικό ταμπεραμέντο του.

Ο χώρος που στέγαζε το «Blue Fish» στη Νάουσα μετονομάστηκε σε «Bianco» φιλοξενώντας πλέον τις γαστρονομικές ανησυχίες του Κερκυραίου ταλαντούχου σεφ σε προτάσεις με εμφανή στοιχεία της γενέτειράς του. Το προφίλ της κουζίνας-όπως είναι αναμενόμενο-έχει ελληνικό χαρακτήρα με γεύσεις αποτυπωμένες με τη δημιουργική ματιά του σεφ και περιλαμβάνει πιάτα όπως κακαβιά, signature προτάσεις του Χάρη Νικολούζου όπως η σπανακόπιτα και η κερκυραϊκή μπακαλιαρόπιτα, χτένια νεραντζοσαλάτα, πατελόρυζο (πεταλίδες με ρύζι) σοφρίτο, μπακαλιάρο μενιέρ με σάλτσα μπιάνκο, αρνί κλέφτικο κ.ά.

info
Νάουσα, Πάρος, τηλ. 2284 051874