Σου αρέσει η μαγειρική αλλά δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθημερινά χρόνος για μαγείρεμα. Αποτέλεσμα; Τα γειτονικά delivery έχουν γίνει ο καλύτερός σου φίλος. Τι γίνεται, όμως, όταν έχεις παραγγείλει άπειρες φορές από τα ίδια και τα ίδια και τα έχεις βαρεθεί;

Το πιο πιθανό είναι να αρχίσεις να αναζητάς νέα στέκια που θα σου φέρουν κάτι διαφορετικό. Αλλά αφενός δεν ξέρεις τι θέλεις, αφετέρου δεν ξέρεις πού και πώς να ψάξεις… Στην ουσία, αυτό που θέλεις είναι ένας προσωπικός βοηθός, που θα σου προτείνει τα καλύτερα φαγητά από όλες τις κουζίνες του κόσμου και θα στα φέρει στην πόρτα σου σε χρόνο dt! Ζητάς πολλά; Μέχρι πρότινος η απάντηση θα ήταν ΝΑΙ! Χάρη, όμως, στη νέα υπηρεσία φαγητού τoυ 11888 giaola η επιθυμία σου γίνεται πραγματικότητα! Κι αυτό, γιατί μέσω της εφαρμογής (Apple ή Android) ή του site θα επιλέξεις μέσα από τρία απλά βήματα το φαγητό που επιθυμείς, πληρώνοντας με τον τρόπο που σε εξυπηρετεί (αντικαταβολή ή μέσω κάρτας).

Έχεις όρεξη για πίτσα; Πίστεψέ μας, θα δεις πολλά περισσότερα καταστήματα απ’ όσα ήξερες, αφού η λίστα με όσα εξυπηρετούν την περιοχή που ζεις ή δουλεύεις είναι μεγάλη και συνεχώς εξελίσσεται.

Έχεις όρεξη για σουβλάκια; Ξέρουμε. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο εθνικό μας street food! Διάλεξε μαγαζί, δες τον κατάλογο -ακόμα και αξιολογήσεις πελατών μπορείς να διαβάσεις- επίλεξε πιάτο και σε λίγο χρόνο -ο οποίος αναγράφεται στη νέα υπηρεσία- θα είναι κοντά σου. Αν, ωστόσο, θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, μπορείς να βρεις μπέργκερ, σνακ, ακόμα και σούσι, μεξικάνικο ή όποια άλλη έθνικ κουζίνα προτιμάς.

Είναι τόσο εύκολο και γρήγορο που θα παραγγέλνουμε από το 11888 giaola κάθε μέρα!