Το φθινόπωρο είναι η εποχή που σηματοδοτεί αλλαγές στη ζωή μας: νέα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά, νέα προγράμματα, νέες δραστηριότητες, νέα πλάνα και νέες αποφάσεις.

Κι όλα αυτά πολύ συχνά συνοδεύονται από την επιθυμία μας για μια γενικότερη ανανέωση του προσωπικού μας χώρου. Οι επαγγελματίες, άλλωστε, ξέρουν ότι οι περισσότερες αλλαγές στα σπίτια προγραμματίζονται για το φθινόπωρο.

Αν σας ρωτούσε κάποιος «ποιο είναι το αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού σας», τι θα απαντούσατε; Οι περισσότεροι άνθρωποι θα απαντούσαν χωρίς δεύτερη σκέψη «η κουζίνα».

Η κουζίνα είναι το πιο ζεστό και αγαπησιάρικο δωμάτιο του σπιτιού· εκείνο που έχουμε συνδέσει με γεύσεις, μυρωδιές και απολαύσεις και κλείνει μέσα του τις περισσότερες αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας. Η κουζίνα δίνει νόημα στη λέξη «σπίτι».

Οι οικογένειες, ιδιαίτερα εκείνες με μικρά παιδιά, περνούν πολλές ώρες της ημέρας μέσα στην κουζίνα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στην κουζίνα ετοιμάζουν βιαστικά το πρωινό και επιστρέφουν για ένα σνακ μετά τις ώρες του σχολείου· εκεί μπαίνουν σε μαγειρικές περιπέτειες και ζουν μοναδικές στιγμές έμπνευσης και δημιουργίας. Στο τραπέζι της κουζίνας λένε τα νέα της ημέρας, εκεί γίνονται οι πιο ανέμελες συζητήσεις για τους φίλους και το σχολείο αλλά και οι πιο σοβαρές για τα μαθήματα και τους βαθμούς.

Στην κουζίνα χτυπάει, λοιπόν, η «καρδιά» κάθε σπιτιού και τής αξίζει να τη διατηρούμε καθαρή και περιποιημένη· ένας χώρος χαλαρός και χαρούμενος αποπνέει φρεσκάδα.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ανανεώσετε την αγαπημένη σας κουζίνα και μαζί την καθημερινότητα και τη διάθεση όλης της οικογένειας. Κι επειδή γνωρίζουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες, σκεφτήκαμε τον πιο γρήγορο και οικονομικό τρόπο για να φυσήξει το δροσερό αεράκι της ανανέωσης και στον δικό σας χώρο.

Μπείτε στην ιστοσελίδα της Desenio και δείτε τα υπέροχα poster που θα διακοσμήσουν τη φετινή σεζόν την κουζίνα σας. Τι θα επιλέξετε; Εικόνες από φαγητά και λαχταριστά γλυκά! Ή μήπως προτιμάτε αφίσες με φρούτα και μυρωδικά ή κάποιο πιο ντιζαϊνάτο σχέδιο; Αν σας αρέσει η vintage αισθητική στη Desenio δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε!..

Περιηγηθείτε στο e-shop της Desenio και βρείτε τα υπέροχα poster που θα δώσουν μια νέα αισθητική νότα και στη δική σας κουζίνα. Διαλέξτε τα poster και τις κομψές κορνίζες που θα τα πλαισιώσουν και μέσα σε λίγες μέρες θα έχετε ανανεώσει τον χώρο σας και θα έχετε αλλάξει διάθεση.