Γιορτές σημαίνει χαρά, καλέσματα, διακοπές, νόστιμα κεράσματα και γλυκά. Και πιο κατάλληλη εποχή από τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει για να ζήσουμε αυτές τις καταστάσεις που μόλις περιγράψαμε. Τι γίνεται, όμως, όταν είμαστε εμείς που καλούμε κόσμο στο σπίτι και θέλουμε να τους περιποιηθούμε, αλλά δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε το ιδανικό γιορτινό τραπέζι; Βρίσκουμε έξυπνες συνταγές για να γλυτώσουμε χρόνο!

Ας πάρουμε για παράδειγμα τα γλυκά. Υπάρχουν τα παραδοσιακά γλυκά, που δεν λείπουν από κανένα σπίτι, αλλά σίγουρα σε ένα τραπέζι θέλουμε να φτιάξουμε και κάτι ακόμα. Επιλέγουμε, λοιπόν, εύκολα γλυκά για να μην χάνουμε ώρες στην κουζίνα ή για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία κάποιο από τα ημιέτοιμα γλυκά ΓΙΩΤΗΣ: Τούρτες σε απίθανες γεύσεις (Σοκολατίνα, Αμυγδάλου, Πραλίνα & Σοκολάτα) αλλά και άλλα πεντανόστιμα γλυκίσματα, όπως το Cookies & Cream, το Μιλφέιγ και το Προφιτερόλ φτιάχνονται πανεύκολα -σε 15 λεπτά- και εγγυώνται σίγουρη επιτυχία και οικονομία! Άλλωστε, στις συσκευασίες των ημιέτοιμων γλυκών ΓΙΩΤΗΣ περιέχονται όλα όσα χρειάζεστε για να τα φτιάξετε. Από τη βάση, την κρέμα και οποιαδήποτε γέμιση έχει το γλύκισμα που θα επιλέξετε μέχρι τα ειδικά εργαλεία, όπως το κορνέ ή τη φόρμα που χρειάζεται για να βγει όπως ακριβώς βλέπετε στη φωτογραφία της συσκευασίας!

Ωστόσο, αν έχετε το χρόνο και θέλετε να ετοιμάσετε κάτι εξαρχής, τότε και πάλι δεν υπάρχει λόγος να διαλέξετε τα πιο περίτεχνα γλυκά, εκτός κι αν είστε φύσει ταλέντο ζαχαροπλαστικής! Εμείς επιλέγουμε εύκολα γλυκά που αρέσουν σε όλους, όπως το Μωσαϊκό που αγαπούν πολύ τα παιδιά ή τα μικρά Τρουφάκια, στα οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Σύμμαχός μας σε όλα είναι τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, που δεν λείπουν ποτέ από το ντουλάπι μας μιας και ταιριάζουν παντού. Προμηθευτείτε, λοιπόν, Κουβερτούρα (πλάκες αλλά και σε σταγόνες), Κρέμα Ζαχαροπλαστικής, Τριμμένο Μπισκότο και Σιρόπια και καλή σας επιτυχία! Μην ξεχάσετε να πάρετε και ΓΙΩΤΗΣ Crème, χρησιμοποιείται όπως η κρέμα γάλακτος και μπαίνει σε γλυκά ψυγείου, κορμούς, τούρτες και παγωτά.