Η υγιεινή διατροφή είναι αναμφίβολα η πιο hot τάση της εποχής και φυσικά το φαγητό που παραγγέλνουμε στο γραφείο ή στο σπίτι δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

«Τι θα παραγγείλουμε;» Αυτή η ερώτηση ακούγεται καθημερινά σε κάθε γραφείο, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα -μία το πρωί πριν πιάσουμε δουλειά, όταν θέλουμε καφέ και σνακ και μία το μεσημέρι, όταν ψάχνουμε το ιδανικό χορταστικό γεύμα. Βέβαια, πλέον πέρα από τη λαχτάρα μας για κάτι νόστιμο υπάρχουν και άλλοι παράμετροι που καθορίζουν τι θα μπει στην παραγγελία μας, με κυριότερη την ανάγκη μας να τρεφόμαστε υγιεινά.

Τα cafes και τα εστιατόρια από την πλευρά τους έχουν πιάσει τον παλμό της εποχής, εντάσσοντας στο μενού τους πιο light πιάτα, εκλεκτά ελληνικά και bio προϊόντα αλλά και superfoods. Μάλιστα πολλά μαγαζιά έχουν πλέον σαφή healthy-ταυτότητα και μενού, που μοιάζουν να έχουν φτιαχτεί από διατροφολόγους, δίνοντας μας άφθονες υγιεινές επιλογές.

Καφέδες από εξαιρετικά, βιολογικά χαρμάνια, που μπορούν να εμπλουτιστούν με φυτικό γάλα και μεγάλη ποικιλία σε ροφήματα από βότανα, σερβιρισμένα σε οικολογικά χάρτινα ποτήρια, παραδίδονται στην πόρτα μας μέσα σε λίγα λεπτά. Συνοδεύονται ιδανικά από κάποιο υγιεινά σνακ, όπως acai bowls με φρέσκα φρούτα και γιαούρτι ή χειροποίητες μπάρες δημητριακών με φυστικοβούτυρο ή ταχίνι και superfoods! Αν πάλι θέλεις extra βιταμίνες, δεν έχει παρά να προσθέσεις στην παραγγελία σου και ένα super smoothie με φρούτα ή λαχανικά.

Μέχρι να πιεις την τελευταία γουλιά καφέ, να απαντήσεις σε emails και τηλέφωνα και να προετοιμαστείς για το απογευματινό meeting, φτάνει η ώρα για το μεσημεριανό. Εκεί πια και αν υπάρχουν αλλαγές! Το τοστ ζαμπόν τυρί έχει παραχωρήσει τη θέση του στα wraps αραβικής πίτας και στα πολύσπορα ψωμάκια γεμιστά με τόνο, χούμους, αβοκάντο, σολομό και φρέσκα λαχανικά. Η χωριάτικη και η μαρουλοσαλάτα έχουν αντικατασταθεί από πολύχρωμα bowls με βάση από kale, κινόα ή μαύρο ρύζι, που συνδυάζονται με φρέσκα λαχανικά και αβοκάντο -ιδανικό γεύμα για vegans- ή με πρωτεΐνη και διάφορους σπόρους.

Και όσο κρυώνει ο καιρός διαπιστώνουμε ότι αρχίζουν να μπαίνουν στο παιχνίδι και οι σούπες, σε κλασικές αλλά και σε πολύ ιδιαίτερες εκδοχές, εμπλουτισμένες, για παράδειγμα, με γάλα καρύδας. Με άλλα λόγια, όσο πιο ψαγμένο το μαγαζί τόσο μεγαλύτερη η ποικιλία και τόσο περισσότεροι οι γευστικοί συνδυασμοί, που καλύπτουν κάθε γούστο.

Healthy delivery με μία κίνηση
Για να μην χάνεις χρόνο στη δουλειά, σου έχουμε τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο να παραγγείλεις το φαγητό και το σνακ σου, από τον υπολογιστή ή το κινητό σου. Βρες και παράγγειλε το καλύτερο φαγητό της πόλης μέσα από το site του 11888 giaola ή την εφαρμογή (Apple ή Android). Απλά διαλέγεις κουζίνα, επιλέγεις κατάστημα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προτάσεων, στη συνέχεια επιλέγεις πιάτο με τη μοναδική δυνατότητα αναζήτησης φίλτρων και στο τέλος, πληρώνεις όπως προτιμάς. Η υπηρεσία είναι αρχικά διαθέσιμη για παραγγελίες εντός Αττικής, αλλά σύντομα θα καλύψει και όλη την Ελλάδα.