Πώς να πετύχεις το τέλειο dinner party – και να προλάβεις να δεις και τους καλεσμένους σου!
Τα dinner party είναι μια απαιτητική δοκιμασία. Ειδικά αν εσύ είσαι και ο σεφ στην κουζίνα. Ο κάθε καλεσμένος, με μια διαφορετική ιδιοτροπία ή προτίμηση. Κι εσύ να θες να τους ικανοποιήσεις όλους: τον vegetarian, αυτόν που ενδεχομένως κάνει δίαιτα και άλλους που μπορεί να έχουν κάποια αλλεργία… Όλες αυτές οι διαφορετικές απαιτήσεις έχουν ως αποτέλεσμα μια ποικιλία από ξεχωριστές συνταγές, με την καθεμία να χρειάζεται άλλη προετοιμασία και άλλο χρόνο. Ο μόνος τρόπος για να ανταποκριθείς, είναι να περάσεις όλο το βράδυ στην κουζίνα. Σωστά; Λάθος!

psygeio laxanika MCIM02165804_CB_CAO_Built_in_Blog_REU_Lunch_Media_Big_01_3200x1230-(1)

Η λύση: μια πραγματικά έξυπνη κουζίνα
Γιατί να ψωνίζεις την ίδια μέρα με το dinner party; Κάνε τα ψώνια σου μέρες πριν και βρες τα ολόφρεσκα στο VitaFresh ψυγείο σου. Κρέας ή ψάρι διατηρούνται φρέσκα για έως και 3 φορές περισσότερο χρόνο στο ειδικό, ξεχωριστό συρτάρι που κλείνει αεροστεγώς για να μην μεταφέρονται μυρωδιές. Ενώ από πάνω, αντίστοιχο και πολύ μεγάλο συρτάρι για τα φρούτα και τα λαχανικά σου θα σου λύσει τα χέρια. Όλο το ψυγείο είναι τόσο ευρύχωρο που ο έξτρα όγκος των πραγμάτων θα χωρέσει χωρίς να «στριμώξεις» τίποτα. Παράλληλα, χάρη στα συρόμενα ράφια και το LED διάχυτο φωτισμό όλα τα τρόφιμα είναι διαρκώς εύκολα προσβάσιμα και ορατά όσο πολλά και αν είναι.
Κι έρχεται η ώρα να ετοιμάσεις τις ωραίες ζουμερές μπριζόλες που μόλις έβγαλες από το ψυγείο. Κάποιοι θέλουν τη δική τους καλοψημένη, άλλοι την προτιμούν medium rare. Κανένα πρόβλημα. Οι επαγωγικές εστίες της Bosch, εξοπλισμένες με τον αισθητήρα PerfectFry, σου παρέχουν τη σιγουριά ότι κάθε μπριζόλα θα βγει ακριβώς όπως την θες. Οι αισθητήρες της εστίας ελέγχουν τη θερμοκρασία και προσαρμόζουν τη θερμότητα ανά πάσα στιγμή για να απαλλαγείς από την ευθύνη του να είσαι συνέχεια «πάνω» από το φαγητό. Το αποτέλεσμα; Ιδανικό. Το δείπνο; Απόλυτη επιτυχία.

estia fournoi MCMI01994260_M07_BSH_Kueche_UI_TFT_07_CMYK

Τι είναι αυτή η μυρωδιά;
Άλλη μια διαχρονική πρόκληση για όσους ετοιμάζουν ένα μεγάλο dinner party, είναι το πώς θα απαλλαγεί κανείς από τις μυρωδιές της κουζίνας. Με την τεχνολογία PerfectAir της Bosch, το πρόβλημα αυτό εξαφανίζεται στην κυριολεξία αμέσως! Χάρη σε έναν αισθητήρα που παρακολουθεί την ατμόσφαιρα της κουζίνας συνεχώς, η ισχύς του απορροφητήρα αυξομειώνεται αυτόματα για να εξαφανίσει κάθε μυρωδιά, ενώ σε απαλλάσσει και από την περιττή φασαρία, λειτουργώντας αθόρυβα και ακριβώς για όσο διάστημα χρειάζεται. Τώρα λοιπόν, μπορείς να πετύχεις το τέλειο τηγάνισμα χωρίς το αγαπημένο σου ρούχο να πάρει μυρωδιά.

MCMI02023466_M08_BSH_Kueche_UI_Premium_05_layer

Ποιος θα κάνει τη «βρώμικη» δουλειά;
Κι όταν φτάνει η ώρα του γλυκού, μια πανέμορφη τούρτα παγωτού βγαίνει από το ευρύχωρο BigBox του VitaFresh ψυγειοκαταψύκτη σου. Εσύ λοιπόν το σερβίρεις, το απολαμβάνεις με τους φίλους σου και το PerfectDry πλυντήριο πιάτων σου, αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά του να καθαρίσει και να στεγνώσει τα πάντα, στην εντέλεια. Οι οικιακές συσκευές της Bosch συμπληρώνουν απόλυτα η μία την άλλη για να κάνουν την κάθε στιγμή σας στην κουζίνα, εύκολη, τέλεια, απολαυστική και –κυρίως- ξεκούραστη.

party MCIM02165789_CB_CAO_Built_in_Blog_REU_Birthday_Media_Big_06_3200x1230-(1)

Εμπνευστείτε στο www.bosch-home.gr