Όσο κι αν διαφέρει το φετινό καλοκαίρι με τα προηγούμενα, η διάθεση να καλέσουμε σπίτι τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να περάσουμε μαζί τους όμορφες στιγμές, προσφέροντάς τους τα καλύτερα, παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη.

Και τι καλύτερο από ένα δροσιστικό παγωτό, που θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα, χωρίς άγχος και κόπο; Αρκεί βέβαια να έχετε στο σπίτι τα κατάλληλα υλικά, όπως το Μίγμα για Παγωτό ΓΙΩΤΗΣ, με το οποίο σε λίγα μόνο λεπτά, χρησιμοποιώντας απλά κρύο γάλα, έχετε απολαυστικό -σπιτικό- παγωτό, που θα μπει στη κατάψυξη, και θα είναι έτοιμο για τη στιγμή που θα το χρειάζεστε. Η επιλογή γίνεται μέσα από 7 μοναδικές γεύσεις -Βανίλια, Σοκολάτα, Φράουλα, Καϊμάκι, Παρφέ Βανίλια, Παρφέ Σοκολάτα και Cookies & Cream- τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε και να “εμπλουτίσετε” με Τρούφα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ ή με Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε χωνάκια και διάφορα διακοσμητικά για τα μπολ, ώστε να δώσετε έναν πιο χαρούμενο τόνο στο κέρασμά σας.

Αγαπημένη καλοκαιρινή επιλογή είναι και το cheesecake, που συνοδεύει ιδανικά τον καφέ, αλλά στέκεται επάξια και σε ένα καλοκαιρινό δείπνο με φίλους. Απλό, νόστιμο και με πολλούς θαυμαστές, το τζήζκεικ είναι ένα γλυκό που πολλοί επιλέγουν το καλοκαίρι ακόμα και στη θέση της τούρτας, γιατί είναι ανάλαφρο, δροσιστικό και απολαυστικό. Για μεγαλύτερη ευκολία, προτιμήστε το Τσήζκεϊκ ΓΙΩΤΗΣ με φρεσκοτριμμένο μπισκότο, υπέροχη κρέμα και λαχταριστό σιρόπι φρούτων για γαρνίρισμα.

Η καθημερινότητα μπορεί να γίνει πιο απολαυστική με ένα δροσερό διάλειμμα, που δεν είναι άλλο από ένα ανάλαφρο ζελέ. Το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ (με ή χωρίς ζάχαρη) είναι η ιδανική λύση για γλυκό, καθώς έχει λίγες θερμίδες, ενώ γίνεται τόσο εύκολα που φτιάχνεται ακόμα και από μικρά παιδιά. Κυκλοφορεί σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων, όπως Φράουλα, Κεράσι, Ανανάς, Μπανάνα, Πορτοκάλι, Λεμόνι, Μούρο, Βερίκοκο, Ρόδι και Goji Berry, ενώ αν θέλετε να το κάνετε πιο ενισχυμένο απλά προσθέστε κομμάτια φρέσκων φρούτων ή φτιάξτε το σε συνδυασμό με Kρέμα Zαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε και την κλασική περίπτωση της αγαπημένης μας σαντιγύ. Προσθέστε μόνο Crème ή Garni ΓΙΩΤΗΣ πάνω σε καλοκαιρινά φρούτα -ταιριάζει ιδανικά με φράουλες- και απολαύστε.

Τελικά δεν χρειάζεται κόπος, απλά τρόπος για να έχουμε τα πιο απολαυστικά επιδόρπια στο ψυγείο μας.