Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με την έννοια των φιλικών συγκεντρώσεων στη βεράντα ή στον κήπο του σπιτιού μας, μιας και οι καιρικές συνθήκες τις ευνοούν. Η μέρα είναι πιο μεγάλη και η διάθεση ανεβασμένη, καθώς όλοι προσμένουν τις καλοκαιρινές διακοπές. Με το φαγητό, όμως, τι γίνεται;

Η αλήθεια είναι ότι τα καλοκαιρινά τραπέζια για φίλους δεν χρειάζονται πολλές ετοιμασίες, ούτε και απαιτητικά φαγητά. Άλλωστε, πιο σημαντικό είναι να αφιερώσουμε το χρόνο μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα και να απολαύσουμε την παρέα τους παρά στην κουζίνα, έτσι δεν είναι; Αρκεί βέβαια να έχουμε προβλέψει μερικά πράγματα και να έχουμε τους κατάλληλους… «βοηθούς» στο σπίτι.

Κάνεις, για παράδειγμα, βραδιά BBQ στο σπίτι; Εκτός από τα κρεατικά, φροντίζεις να έχεις στο τραπέζι δύο πλούσιες και δροσερές σαλάτες και φυσικά ένα συνοδευτικό. Ένας Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ πάντα χρειάζεται, γιατί είναι εύκολος στην παρασκευή του και ταιριάζει παντού. Σκέτος, με λίγα ψιλοκομμένα μυρωδικά ή ακόμα και με μια ελαφριά BBQ σάλτσα θα γίνει το ιδανικό συνοδευτικό.

Σε ένα μεσημεριανό κάλεσμα το τραπέζι μπορεί να έχει για κυρίως πιάτο ακόμα και έναν λαχταριστό μουσακά, ένα παστίτσιο ή ένα ογκρατέν. Να είστε σίγουροι ότι όλοι θα το εκτιμήσουν. Χάρη στην Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη και σε λίγα μόλις λεπτά έχεις μια πλούσια και σπιτική μπεσαμέλ. Απλά χτυπάς το μίγμα με κρύο γάλα για 1 λεπτό και έχεις το πιο νόστιμο και αφράτο αποτέλεσμα. Για να συμπληρωθεί γευστικά το μενού με το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ, μπορείς γρήγορα και απλά να φτιάξεις τις πιο νόστιμες και αφράτες αλμυρές ή γλυκές κρέπες, στις οποίες μπορείς να προσθέσεις τυρί, αλλαντικά αλλά και Praline Dream ΓΙΩΤΗΣ, μπανάνα, Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, φρούτα ή ακόμα και Garni ΓΙΩΤΗΣ για την γλυκιά εκδοχή τους.

Φυσικά ένα τραπέζι, όσο απλό κι αν είναι το θέλει και το γλυκό του. Γι’ αυτό φροντίζεις να έχεις πάντα στο ψυγείο τη λαχταριστή Κρέμα Καραμελέ ΓΙΩΤΗΣ. Μια κλασική γεύση με βελούδινη κρέμα και αυθεντική καραμέλα, που όλοι αγαπούν και ταιριάζει απόλυτα με το καλοκαιρινό τραπέζι, αφού εκτός από νόστιμη, είναι ελαφριά και δροσερή. Διαφορετικά μια Super Mousse ΓΙΩΤΗΣ σε γεύση βανίλια ή σοκολάτα ή ένα απολαυστικό Παγωτό με μίγμα ΓΙΩΤΗΣ είναι σίγουρες επιλογές. Παρασκευάζονται εύκολα και γρήγορα και σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις την αγαπημένη σου γεύση μέσα από 7 μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς!

Χάρη στη ΓΙΩΤΗΣ τελικά οι φιλικές συναντήσεις μπορούν να γίνουν ακόμα πιο συχνές και απολαυστικές!