Και με το φαγητό σου και με την παρέα σου! Τα dinner party είναι μια πολύπλοκη υπόθεση. Ειδικά αν πρέπει και να μαγειρέψεις και να εκτελέσεις χρέη οικοδεσπότη ταυτόχρονα. Ο κάθε καλεσμένος, με μια ειδική επιθυμία που εσύ πρέπει να ικανοποιήσεις για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Ένας είναι vegetarian, ένας κάνει δίαιτα, ένας έχει κάποια σπάνια αλλεργία και πάει λέγοντας… Όλα αυτά συνθέτουν ένα μεγάλο μενού με ξεχωριστές συνταγές και την καθεμία να χρειάζεται άλλη προετοιμασία ή και άλλο χρόνο. Ο μόνος τρόπος να ανταποκριθείς; Να περάσεις όλο το βράδυ στην κουζίνα. Λάθος!

party MCIM02165789_CB_CAO_Built_in_Blog_REU_Birthday_Media_Big_06_3200x1230-(1)

Η λύση είναι μια: κουζίνα με έξυπνα συστήματα. 
Η ευκολία ξεκινάει από το ψυγείο. Εκεί θα βρεις ολόφρεσκα τα ψώνια που έκανες πριν μέρες αφού οι νέοι ψυγειοκαταψύκτες VitaFresh της Bosch μπορούν να διατηρούν τα τρόφιμά σου φρέσκα για έως και 3 φορές μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Έτσι, τη μέρα του dinner, παρακάμπτεις τα ψώνια και ξεκινάς από το μαγείρεμα χωρίς συμβιβασμούς στη φρεσκάδα των υλικών σου.

psygeio laxanika MCIM02165804_CB_CAO_Built_in_Blog_REU_Lunch_Media_Big_01_3200x1230-(1)

Και μπαίνουμε στο «ψητό». Ο φούρνος Bosch με τεχνολογία PerfectRoast, έχει τους αισθητήρες που παρακολουθούν το φαγητό για σένα. Έτσι, μπορείς να κάνεις άλλα πράγματα παράλληλα, χωρίς να ανησυχείς μήπως σου καεί το φαγητό. Αντίστοιχη είναι και η ξεγνοιασιά σου με τα τηγανητά, χάρη στην αντίστοιχη τεχνολογία PerfectFry, που αυξομειώνει αυτόματα την ένταση της θερμότητας – διαθέσιμη στις νέες επαγωγικές εστίες Bosch.

fournoi kouzina

Τώρα, όσο το φαγητό σου μαγειρεύεται με την ασφάλεια ότι τίποτα δε θα πάει στραβά, εσύ πας να ετοιμαστείς και να βάλεις τα καλά σου. Ξαναμπαίνοντας στην κουζίνα, γιατί τα ρούχα σου να πρέπει να «ποτίσουν» με μυρωδιές κουζίνας; Οι απορροφητήρες Bosch χάρη στη λειτουργία PerfectAir απαντάνε όχι! Καλαίσθητοι, μοντέρνοι , με μοναδικό σχεδιασμό και πανίσχυρο μοτέρ, προσφέρουν διακριτική παρουσία στο χώρο, αλλά αποτελέσματα που θα εντυπωσιάσουν. Προλαβαίνουν τον ατμό στην πηγή του, πριν διασκορπιστεί σε όλη την κουζίνα και λειτουργούν αυτόματα, αυξομειώνοντας την ένταση της απορροφητικότητάς τους για μέγιστη φρεσκάδα στην ατμόσφαιρα με τον ελάχιστο θόρυβο στην κουζίνα.

MCMI02023460_M12_BSH_Kueche_Countries_01_CMYK

Και τώρα τα κατάφερες! Τα φαγητά σερβιρίστηκαν, όλοι ενθουσιάστηκαν κι εσύ δεν κουράστηκες τελικά όσο νόμιζες ή όσο πίστεψαν οι καλεσμένοι σου! Το επόμενο βήμα; Το πιο γλυκό. Στο ευρύχωρο BigBox του VitaFresh ψυγειοκαταψύκτη σου, έχεις αποθηκεύσει με ευκολία τη μεγάλη τούρτα παγωτό για τους καλεσμένους σου. Η τέλεια κατάληξη για ένα τέλειο dinner. Μπράβο από όλους. Το αξίζεις! Στην κουζίνα όμως έχουν μαζευτεί πολλά…

MCMI02023466_M08_BSH_Kueche_UI_Premium_05_layer

Ευτυχώς, το PerfectDry πλυντήριο πιάτων σου, αναλαμβάνει όλη τη δύσκολη δουλειά. Θα χωρέσει τα πάντα χάρη στους ευέλικτους χώρους-καλάθια του που διαμορφώνονται ανάλογα με την περίσταση ακόμη και για τις μεγάλες κατσαρόλες ή τα ευαίσθητα και αγαπημένα σου γυαλικά. Θα τα πλύνει όλα και θα τα στεγνώσει στην εντέλεια χωρίς ίχνος νερού ή στάμπας. Ακόμα και τα πλαστικά!

fournoi MCMI01994262_M10_BSH_Kueche_HomeConnect_03_CMYK-(1)

Κάπως έτσι, οι οικιακές συσκευές της Bosch έχουν τη δύναμη και την ευφυΐα να κάνουν την κάθε στιγμή στην κουζίνα, εύκολη, απολαυστική και –κυρίως- ξεκούραστη, συμπληρώνοντας απόλυτα η μία την άλλη. Καλή επιτυχία!

Εμπνευστείτε στο www.bosch-home.gr