Τι συμβαίνει όταν συνδυάζεις 80 χρόνια εμπειρίας στην άψογη εξυπηρέτηση με τις σύγχρονες τεχνολογίες και τις ψηφιακές υπηρεσίες; Ένα πρότυπο κατάστημα που κάνει την αγοραστική εμπειρία μοναδική.

Έτσι συνέβη και με το κατάστημα ΑΒ Ελληνικό που ανανεώθηκε με «Γεύση από το Μέλλον» και απέκτησε ολοκαίνουργια τμήματα και ψηφιακές υπηρεσίες, που αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά ότι η ΑΒ Βασιλόπουλος θέλει να προσφέρει πάντα το καλύτερο. Γιατί, όπως κάθε πελάτης αλλάζει με τα χρόνια, έτσι αλλάζει και εξελίσσεται μαζί του και η ΑΒ, αναζητώντας συνεχώς νέες ιδέες σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Για να πάρετε μια «γεύση από το μέλλον», θα σας ξεναγήσουμε στα νέα τμήματα, ακριβώς όπως τα γνωρίσαμε και εμείς στις πρόσφατες επισκέψεις μας στο κατάστημα. Μπαίνοντας σας υποδέχεται η Pepper, το νέο robot που σας καλωσορίζει, σας δίνει πληροφορίες και σας ψυχαγωγεί. Σωστά διαβάσατε, στην είσοδο υπάρχει ένα ρομποτάκι που σας υποσχόμαστε ότι θα θέλετε να περάσετε πολύ χρόνο μαζί του. Είναι άλλωστε πολύ φιλικό! Και αφού από την πρώτη στιγμή αντιλαμβάνεστε ότι κάτι καινοτόμο συμβαίνει εκεί, σειρά έχουν οι υπόλοιπες νέες εκπλήξεις, σε κάθε γωνιά…

Πρώτος σταθμός το «Fresh Juice Bar», ακριβώς δίπλα στο τμήμα με τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Eίναι ιδανική επιλογή για να πάρετε ένα φρεσκοστυμμένο χυμό φρούτων και λαχανικών, καθώς και λαχταριστά smoothies με ό,τι πιο φρέσκο βγάζει η κάθε εποχή. Οι προτάσεις πολλές, για να επιλέγετε κάθε φορά αυτή που ταιριάζει στο γούστο και τη διάθεση σας και, φυσικά, θα σας δώσουν και ενέργεια για να κάνετε τις αγορές σας αλλά και να συνεχίσετε δυναμικά τη μέρα σας.

Ακριβώς απέναντι, δεν μπορείτε παρά να μαγευτείτε από το «La Fromagerie», έναν ξεχωριστό και καλαίσθητο χώρο, που μέσα του φιλοξενεί μια μοναδική συλλογή από σπάνια τυριά μικρών τυροκομείων, από κάθε γωνιά του κόσμου. Οι φίλοι του καλού τυριού σίγουρα θα κάνουν πάντα μια στάση εδώ, για να διαλέξουν μέσα από μια σπάνια και εξαιρετική συλλογή, αλλά και να κάνουν συνδυασμούς με κάποιο από τα εκλεκτά κρασιά και τα delicatessen προϊόντα που φιλοξενούνται στον ίδιο χώρο Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για τις ρομαντικές βραδιές ή τα φιλικά καλέσματα στο σπίτι;

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στο τμήμα «Armonia», έναν μεγάλο χώρο που φιλοξενεί 1.700 προϊόντα, με επιλογές σε βιολογικά, vegan, χωρίς γλουτένη, με χαμηλά λιπαρά, με υψηλή πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, αλλά και φυτικά καλλυντικά! Εδώ βάλαμε στο καλάθι μας ιδιαίτερα φυτικά γάλατα, ζυμαρικά από όσπρια και vegan παγωτό και φυσικά θα επιστρέψουμε ξανά και ξανά για να προμηθευόμαστε όσα χρειαζόμαστε για την υγιεινή διατροφή μας και να βρούμε μια πληθώρα επιλογών που συνεισφέρουν στην φροντίδα του πλανήτη. Γιατί η καλή ζωή, όταν βρισκόμαστε σε αρμονία με το σώμα μας, το πνεύμα μας και τον πλανήτη μας γίνεται ακόμα καλύτερη!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Στις νέες ψηφιακές υπηρεσίες που βρίσκετε στο κατάστημα ΑΒ Ελληνικό, περιλαμβάνονται οθόνες ψηφιακής σηματοδότησης, που σας επιτρέπουν να βλέπετε προσφορές και χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα, τα νέα και τις υπηρεσίες της ΑΒ Βασιλόπουλος, κιόσκια για σειρά προτεραιότητας στα τμήματα service, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο και να συνεχίζετε τις αγορές σας μέσα στο κατάστημα μέχρι να ειδοποιηθείτε με μήνυμα όταν φτάσει η σειρά σας να εξυπηρετηθείτε (τέλος η αναμονή μπροστά στον πάγκο των τυριών και των αλλαντικών δηλαδή!), αλλά και κιόσκια με πληροφορίες για τα προϊόντα συγκεκριμένων τμημάτων που δίνουν χρήσιμες πληροφορίες, ενημερώνουν για νέα προϊόντα και προσφορές και δίνουν υπέροχες συνταγές. Για το τέλος, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τα αυτόματα ταμεία, για γρήγορη και εύκολη ολοκλήρωση των καθημερινών σας αγορών. Γιατί στο ανανεωμένο ΑΒ Ελληνικό οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες ήρθαν για να κάνουν την εμπειρία των αγορών σας συναρπαστική!

Τριήμερο φεστιβάλ
Για να γιορτάσει τα ολοκαίνουργια τμήματα και τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες στο κατάστημα ΑΒ Ελληνικό, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε ένα τριήμερο φεστιβάλ με «Γεύση από το Μέλλον», από τις 17 έως τις 19 Οκτωβρίου. Σε ρόλο οικοδεσπότη, το κατάστημα μαζί με τον γνωστό παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, έδωσαν ιδέες για μια καλύτερη ζωή (Armonia), «ταξίδεψαν» σε τόπους που, δικαίως, φημίζονται για την τυροκομία τους (La Fromagerie), γέμισαν τους επισκέπτες ενέργεια μέσα από τη φρεσκάδα και τα διατροφικά οφέλη φρούτων και λαχανικών (Fresh Juice Bar) και σύστησαν τη νέα ευκολότερη και πιο συναρπαστική εμπειρία αγορών με τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες. Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνονταν ακόμα διαδραστικά workshops για υγιεινή διατροφή από την Food Blogger Εύα Μονοχάρη και τη Διατροφολόγο Κατερίνα Βλάχου (Armonia), ενώ ο cheese expert Βασίλης Γκαγκαστάθης και ο sommelier Άγγελος Αντωνίου συναντήθηκαν στο La Fromagerie για να αποκαλύψουν τα μυστικά σπάνιων τυριών και εκλεκτών οίνων. Παράλληλα, ο σεφ Άκης Πετρετζίκης έκανε live cooking sessions για λαχταριστά έτοιμα γεύματα, πες τα και «AB You’ll Love», μαζί με έξυπνες και απολαυστικές συμβουλές. Τον ρυθμό στο φεστιβάλ έδινε ο EASY 97,2 που εξέπεμπε ζωντανά από το κατάστημα -με τη μουσική παραγωγό Δέσποινα Κρητικού- και οι «Swingin’ Cats», το γνωστό συγκρότημα που ξεσήκωσε κυριολεκτικά όλο τον κόσμο! Έχετε δει ανθρώπους να χορεύουν κρατώντας στα χέρια τους καρότσι του σούπερ μάρκετ; Εμείς ναι!

info
www2.ab.gr/80xronia/geysi-apo-to-mellon/
Κατάστημα ΑΒ Ελληνικό, Λεωφ. Βουλιαγμένης 43-45, Ελληνικό.