Επίσημος χορηγός -για δεύτερη χρονιά- του Spetsathlon, του μεγαλύτερου τριάθλου της Ελλάδας, η Arla PROTEIN έκανε αισθητή την παρουσία της στη διοργάνωση τόσο με τις δυνατές συμμετοχές των αθλητών της όσο και με τα όμορφα events που μάς χάρισε.

Δημήτρης Κουλούρης-3η θέση Triathlon Endurance RelayΔημήτρης Κουλούρης, 3η θέση Triathlon Endurance Relay 

Πλούσια σε φυσική πρωτεϊνη και με ελάχιστα λιπαρά, τα ροφήματα και επιδόρπια γάλακτος Arla PROTEIN είναι ο καλύτερος σύμμαχος των αθλητών και όσων γυμνάζονται. Αυτό απέδειξαν άλλωστε οι επιδόσεις των αθλητών της Arla PROTEIN Sports Team στο φετινό Spetsathlon, που πραγματοποιήθηκε 11-13 Μαΐου στις Σπέτσες. Οι δύο μεγάλοι νικητές των αγώνων Γρηγόρης Σουβατζόγλου και Βασίλης Γιαννόπουλος, αναδείχθηκαν πρώτοι στους άνδρες στο Spetses Triathlon Sprint και στο Spetses Triathlon Endurance αντίστοιχα με χρόνους 01:11:25 και 02:32:05. Δεν ήταν, όμως, μόνο δύο οι φορές που είδαμε στις απονομές αθλητές της Arla PROTEIN Sports Team να ανεβαίνουν στο βάθρο. Η ομάδα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στους αγώνες και απέσπασε συνολικά εννέα μετάλλια!

ΟΜΑΔΑ ARLA PROTEIN SPORTS TEAM

Sprint Triathlon
Γρηγόρης Σουβατζόγλου 1η θέση με χρόνο 01:11:25
Ηλίας Μπόγδανος 8η θέση στη γενική κατάταξη και 2η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 25 – 29 με χρόνο 01:22:32
Μάριος Σαγιάς στην 13η θέση στη γενική κατάταξη και 3η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 25 – 29 με χρόνο 01:27:00

EnduranceTriathlon
Βασίλης Γιαννόπουλος 1η θέση με χρόνο 02:32:05
Θάνος Δημάκης 7η θέση στη γενική κατάταξη και 3η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 35 – 39 με χρόνο 02:44:32

Sprint Triathlon Relay
Στέλλα Αλεξανδρίδου – Ανέτα Πλέβα και Άννα Διονυσιάδου 1η θέση με χρόνο 01:30:02

Endurance Triathlon Relay
Δημήτρης Κουλούρης – Φαίδων Λαλαγιάννης και Κωνσταντίνος Δρόσος στην 3η θέση με χρόνο 02:26:39

Swim 1K
Σταμάτης Καστόρης 1η θέση με χρόνο 11:36
Στέλλα Αλεξανδρίδου 1η θέση με χρόνο 12:45

Γρηγόρης Σουβατζόγλου_1η θέση Triathlon Sprint -2
Γρηγόρης Σουβατζόγλου, 1η θέση Triathlon Sprint 

Στον Φιλανθρωπικό Αγώνα 2χλμ. Twilight #Charity4U Run, που άνοιξε την αυλαία την Παρασκευή 11 Μαΐου, μικροί και μεγάλοι έτρεξαν για καλό σκοπό φορώντας τα φωσφοριζέ βραχιολάκια που προσέφερε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Arla PROTEIN μαζί με προϊόντα στη γραμμή του τερματισμού. Τον αγώνα τίμησε με την παρουσία του ο Παναγιώτης Κοντογιάννης, αθλητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ σε αμαξίδιο.

Παναγιώτης Κοντογιάννης - Charity4URunΠαναγιώτης Κοντογιάννης, Charity4URun

Την επόμενη μέρα, 12/5, δημοσιογράφοι, αθλητές και φίλοι της Arla γεύτηκαν στο εστιατόριο Nuovo 1800 πεντανόστιμα γλυκά και απίθανα smoothies με προϊόντα Arla PROTEIN, που δημιούργησαν ειδικά για το event οι Στέλιος Παρλιάρος και Αλέξανδρος Παπανδρέου! Ανάμεσα σε αυτά που αγαπήσαμε ήταν η ανάλαφρη Πανακότα με γιαούρτι Protein Arla και η Κρέμα με Cottage cheese Protein Arla και κανέλα, που θύμιζε το γνωστό μας ρυζόγαλο.

PAN_0563Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Στέλιος Παρλιάρος, η Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου και η Άντζελα Κοτρότσου, Γενική Διευθύντρια της Arla Foods Hellas 

Παράλληλα, καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου, αθλητές και θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαμβάνουν προϊόντα Arla PROTEIN στο ειδικό stand, που είχε στηθεί στην πλατεία Ποσειδωνίου, ενώ οι δημοσιογράφοι που συμμετείχαμε στην αποστολή βρήκαμε ένα ψυγείο γεμάτο υγιεινά και νόστιμα προϊόντα στα δωμάτια που διαμέναμε! Έτσι, η μέρα μας ξεκινούσε δυναμικά με γευστικά προϊόντα, που μας έδιναν την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόμασταν χωρίς περιττές θερμίδες.

Arla Protein Sports Team Spetsathlon 2018

Η πρωτοποριακή σειρά Arla PROTEIN αποτελείται από 3 ροφήματα γάλακτος, επιδόρπια γάλακτος και cottage cheese, όλα υψηλά σε περιεκτικότητα πρωτεΐνης και χαμηλά σε λιπαρά, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για την ενίσχυση του οργανισμού πριν, κατά τη διάρκεια και κυρίως μετά από έντονη άσκηση.

PAN_0029

Και επειδή δεν γίνεται να σας αφήσουμε χωρίς συνταγή μάθαμε τη συνταγή ενός από τα smoothies που μας άρεσαν και που εμπνεύστηκε ειδικά για τα προϊόντα Arla PROTEIN ο Αλέξανδρος Παπανδρέου (ο οποίος φέτος μάλιστα συμμετείχε στο Triathlon sprint για πρώτη φορά!)

VANILLA BANANA SMOTHIES (1 of 1)

Smoothie με protein vanilla milk, μπανάνες, κόκκινο μήλο, μέλι και protein επιδόρπιο γάλακτος
Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά

Υλικά (για 5 άτομα)
500 γραμμάρια protein vanilla milk Arla
150 γραμμάρια protein επιδόρπιο γάλακτος Arla
250 γραμμάρια μπανάνες
80 γραμμάρια κόκκινο μήλο καθαρισμένο
60 γραμμάρια μέλι
4-5 παγάκια

Εκτέλεση
Σε ένα multi ή μπλέντερ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το smoothie, το protein vanilla milk Arla, το protein επιδόρπιο γάλακτος Arla, τις μπανάνες, το μήλο, το μέλι και τα παγάκια.
Χτυπάτε μέχρι να πάρει μια ωραία υφή το μείγμα και σερβίρετε σε μεγάλα ποτήρια με λίγα παγάκια.

PAN_0526

PAN_0336
Αθλητές της Arla PROTEIN Sports Team μαζί με τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου στο βάθος και την Άντζελα Κοτρότσου, Γενική Διευθύντρια της Arla Foods Hellas δεξιά