Ταιριάζει σε όλα τα ψητά κρέατα, τα πουλερικά, τα ψάρια και τα θαλασσινά. Τα λαχανικά, τα σαλατικά και τα όσπρια ορκίζονται στο όνομα της ενώ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιτυχημένης vinaigrette και κρύας σάλτσας. Είναι γεγονός, η μουστάρδα πάει παντού!

MAILLE-1NEW

Το σινάπι είναι μονοετές φυτό και ο σπόρος του, ο σιναπόσπορος αυτούσιος ή σε μορφή σκόνης είναι η βάση για την πάστα μουστάρδας που χρησιμοποιούμε για να αρτύσουμε το φαγητό μας. Υπάρχουν διάφορα είδη σιναπόσπορου και σε διάφορα χρώματα από ανοιχτόχρωμο κίτρινο μέχρι καφετί σκούρο. Στη σύνθεσή της μιας κλασική μουστάρδα περιέχει ακόμη νερό, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, λεμόνι, μπαχαρικά, βότανα, μέλι κ.α.  Η πιο γνωστή μουστάρδα παγκοσμίως είναι η Dijon από την ομώνυμη πόλη της Γαλλίας.

MAILLE-2NEW

H MAILLE μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά προτάσεων μουστάρδας, μαγιονέζας και sauce για κρέας & ψάρι, υπόσχεται να μας χαρίσει πολλές και δυνατές γευστικές απολαύσεις σε κάθε γεύμα! Χάρη στη γαστρονομική ιστορία 264 χρόνων στη Γαλλία, η MAILLE διαθέτει εξαιρετική γνώση και εμπειρία που μεταφέρει στα πραγματικά μοναδικά προϊόντα της.

H σειρά μουστάρδων MAILLE περιλαμβάνει την κλασική Dijon Originale, τη MAILLE au Miel που με το μέλι της προσθέτει μια υπέροχη ανάλαφρη γλυκιά γεύση, τη Wholegrain με ολόκληρους σπόρους σιναπιού, τη μέτρια πικάντικη Mi-Forte, την Poivre Vert με διάφορες ποικιλίες πράσινων πιπεριών και την πιο κρεμώδη MAILLE Dijonnaise.