Αυτοί είναι οι 5 νικητές που κερδίζουν από ένα κουτί με 8 άλευρα από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου (τα ονόματα είναι ακριβώς όπως εμφανίστηκαν στο facebook):

ολυμπια κοντούλη
Ξενια Μερσινη
Παναγιώτα Σταμάτη
Γεωργία Ζάχου
Nena Mavridou (Νένα Μαυρίδου-Τζακοπούλου)

Τι κερδίζουν οι νικητές
Οι 5 νικητές θα κερδίσουν από ένα κουτί, που θα περιέχει 8 άλευρα από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου: 1 Αλεύρι Για Όλες τις Χρήσεις, 1 Φαρίν απ, 1 Αλεύρι Ολικής και 1 Αλεύρι Ζην από Δίκοκκο Σιτάρι, 1 Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις Χωρίς Γλουτένη, 1 Φαρίνα Χωρίς Γλουτένη, 1 Μείγμα Ζαχαροπλαστικής Χωρίς Γλουτένη και 1 Μείγμα Αρτοποιίας Χωρίς Γλουτένη. Οι τυχεροί παρακαλούνται να στείλουν mail με τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, δ/νση και κινητό τηλέφωνο) στο olivemagazinegr@gmail.com ή να απαντήσουν στο μήνυμα που θα τους πάει στο fb, ώστε να τους αποσταλεί το δώρο τους.

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Λίγα λόγια για τα άλευρα gluten free των Μύλων Αγίου Γεωργίου
Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου έχουν δημιουργήσει μία σειρά με 4 ποιοτικά άλευρα χωρίς γλουτένη, για επιτυχημένα αλμυρά και γλυκά ψησίματα. Ειδικότερα, στη gluten free σειρά περιλαμβάνονται:

* Φαρίνα Χωρίς Γλουτένη: Η πρώτη φαρίνα χωρίς γλουτένη! Με βάση το ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο και άμυλο πατάτας δίνει μια βελούδινη υφή και ένα εξαιρετικά νόστιμο αποτέλεσμα. Ιδανική επιλογή για κέικ και άλλα γλυκίσματα.
* Αλεύρι Για όλες τις Χρήσεις Χωρίς Γλουτένη: Το εξαιρετικό μείγμα από ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο και άμυλο πατάτας, εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα σε κάθε δημιουργία, όπως αφράτο ψωμί, χωρίς ίχνος γλουτένης.
* Μείγμα Αρτοποιίας (Baking Mix) Χωρίς Γλουτένη: για φύλλο πίτας, ζύμη πίτσας, ψωμί και άλλες λαχταριστές συνταγές.
* Μείγμα Ζαχαροπλαστικής (Pastry Mix )Χωρίς Γλουτένη: Για γλυκές δημιουργίες όπως muffins, τάρτες, cookies και παντεσπάνι.

Θες να μάθεις περισσότερα; Πάτα ΕΔΩ