Όταν ήμασταν μωρά, η μέρα μας ξεκινούσε και τελείωνε πάντα με ένα μπιμπερό γάλα. Ύστερα, όταν μεγαλώσαμε λίγο, το κατεβάζαμε μονορούφι λίγο πριν φύγουμε για το σχολείο. Τώρα πια συνοδεύουμε με αυτό την πρωινή μας βρώμη ή το προσθέτουμε στον καφέ μας.

Αναμφίβολα το γάλα αποτελεί σημαντικό κομμάτι του καθημερινού μας διαιτολογίου και αναπόσπαστο κομμάτι του πρωινού μας. Και πώς να μην αποτελεί, αφού πάνω απ΄ολα είναι απίστευτα θρεπτικό. Πιο συγκεκριμένα, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, λιπαρά και υδατάνθρακες, περιέχει πολλές βιταμίνες των συμπλεγμάτων Α, Β, D, Κ, σημαντικές ποσότητες σε ασβέστιο αλλά και φωσφόρο, κάλιο, ιώδιο, μαγνήσιο και άλλα πολλά. Επιπλέον, ταιριάζει με κάθε λογής πρωινό. Είναι συνυφασμένο με τις “βούτες” των πρωινών μπισκότων και τα δημητριακά, ενώ ταιριάζει εξαιρετικά πλάι στο πρωινό τοστάκι ή την μπάρα ενέργειας. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι με γάλα φτιάχνουμε και μερικές από τις πιο αγαπημένες μας συνταγές για πρωινό, όπως κέικ, κρέπες, βάφλες, pancakes και κουλουράκια, ενώ αποτελεί τη βάση για υγιεινά και νόστιμα smoothies.

Με τόσο μεγάλη ποικιλία, όμως, στα ψυγεία του σούπερ μάρκετ είναι εύκολο να πελαγώσει κανείς και να μην ξέρει τι να διαλέξει. Γι’ αυτό κι εμείς τα δοκιμάσαμε όλα και σάς προτείνουμε το Φρέσκο γάλα από τη Θεσσαλία, ΑΒ Κοντά στην ελληνική γη, το οποίο ξεχωρίζει για την υψηλή του ποιότητα, αλλά και την πλούσια γεύση του. Κυκλοφορεί με 3,7% και με 1,5% λιπαρά και είναι το πιο νόστιμο γάλα που έχουμε δοκιμάσει! Τυχαία νομίζετε διακρίθηκε στα Excellence Awards 2017; Η αγνότητα και η μοναδική του γεύση, όμως, δεν είναι οι μόνοι λόγοι που το επιλέγουμε. Σημαντικό για εμάς είναι και το ότι είναι 100% ελληνικό και παράγεται σε φάρμες από την περιοχή της Θεσσαλίας. Επιλέγοντάς το βοηθάμε, λοιπόν, την ΑΒ να συνεχίσει να υποστηρίζει και να ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες, συνάπτοντας συνεργασίες με μικρούς, τοπικούς παραγωγούς.

Συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεργάζεται με περισσότερους από 1.500 επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς, που ανταποκρίνονται στα αυστηρά κριτήρια βιώσιμης ανάπτυξης που θέτει. Σε αυτό το πλαίσιο, από το 2003 η εταιρεία υπογράφει τη σειρά Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη” με στόχο να υποστηρίξει ενεργά την ελληνική παραγωγή και να ενισχύσει ταυτόχρονα με αυτό τον τρόπο την ελληνική οικονομία.

Advertisement