Προτιμάς τα ψώνια στα μαγαζιά ή online; Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, μια προπληρωμένη κάρτα είναι απαραίτητη για ασφαλείς αγορές. Και ενώ όλες κάνουν τα «βασικά», μία κάνει τα μέγιστα!

Φυσικά και αναφερόμαστε στην COSMOTE Prepaid Mastercard, τη μόνη προπληρωμένη κάρτα που με κάθε αγορά χαρίζει MB στο κινητό σου! Γι’ αυτό και την έχουμε πάντα μαζί μας και τη χρησιμοποιούμε παντού, από το σούπερ μάρκετ και την καφετέρια μέχρι την online αγορά εισιτηρίων (αεροπορικών, ακτοπλοϊκών, για θέατρο/συναυλίες κλπ.). Με την COSMOTE Prepaid Mastercard πραγματοποιούμε ανέπαφες συναλλαγές εύκολα και γρήγορα, ενώ κάνουμε και αγορές σε καταστήματα του εξωτερικού που φέρουν το σήμα Mastercard. Μπορούμε επίσης, να τη συνδέσουμε και με τον τραπεζικό μας λογαριασμό και να εξοφλούμε μέσω αυτής όλες τις προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες υποχρεώσεις μας.

Θέλεις μία και εσύ; Ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα:

* Είναι πανεύκολο να την αποκτήσεις πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή COSMOTE με την Aστυνομική σου Tαυτότητα.
* Μπορείς να τη φορτίζεις εύκολα στη στιγμή σε ένα κατάστηµα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή µέσω της εφαρμογής COSMOTE Prepaid.

* Κερδίζεις 5ΜΒ για κάθε 1€ αγορών ώστε να µπορείς να απολαµβάνεις περισσότερο χρόνο στα social media και στο Internet από το κινητό σου!

* Έχεις τον έλεγχο των κινήσεων του υπολοίπου σου και των ΜΒ σου κάθε στιγμή μέσω της εφαρμογής COSMOTE Prepaid! Επίσης, τα ΜΒ που κερδίζεις αν δεν τα χρειάζεσαι, μπορείς να τα χαρίσεις σε COSMOTE φίλους όποτε επιθυμείς μέσα από την εφαρμογή.

* Μπορείς να αποκτήσεις μέχρι 4 κάρτες, ώστε να επωφελείται όλη η οικογένεια και να ελέγχεις καλύτερα τον οικογενειακό προϋπολογισμό, χτίζοντας ταυτόχρονα και το αφορολόγητο.