Τα μετρητά ανήκουν πια στο παρελθόν! Και αυτό γιατί υπάρχει ένας νέος, ασφαλής και γρήγορος τρόπος να κάνεις τις αγορές σου και να πληρώνεις τους λογαριασμούς σου με την COSMOTE Prepaid Mastercard!

Έχοντάς την πάντα μαζί σου, ξέρεις ότι έχεις πάρει την πιο έξυπνη απόφαση, καθώς αποτελεί τη μόνη προπληρωμένη κάρτα, που με κάθε αγορά κερδίζεις MB στο κινητό σου! Θα σε συνοδεύει παντού! Από το σούπερ μάρκετ και την καφετέρια μέχρι την online αγορά εισιτηρίων (αεροπορικών, ακτοπλοϊκών, για θέατρο/συναυλίες κλπ.), η COSMOTE Prepaid Mastercard θα είναι εκεί για όλες τις συναλλαγές σου! Μαζί της μπορείς να πραγματοποιήσεις ανέπαφες συναλλαγές -εύκολα και γρήγορα- αλλά και να κάνεις αγορές σε καταστήματα του εξωτερικού που φέρουν το σήμα Mastercard. Μπορείς επίσης, να τη συνδέσεις και με τον τραπεζικό σου λογαριασμό και να εξοφλείς μέσω αυτής όλες τις προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες υποχρεώσεις σου.

Θέλεις κι εσύ μία COSMOTE Prepaid Mastercard; Ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα:

* Είναι πανεύκολο να την αποκτήσεις πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή COSMOTE με την Aστυνομική σου Tαυτότητα.

* Μπορείς να τη φορτίζεις εύκολα στη στιγμή σε ένα κατάστηµα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή µέσω της εφαρμογής COSMOTE Prepaid.

* Κερδίζεις 5ΜΒ για κάθε 1€ αγορών ώστε να µπορείς να απολαµβάνεις περισσότερο χρόνο στα social media και στο Internet από το κινητό σου!

* Έχεις τον έλεγχο των κινήσεων του υπολοίπου σου και των ΜΒ σου κάθε στιγμή μέσω της εφαρμογής COSMOTE Prepaid! Επίσης, τα ΜΒ που κερδίζεις αν δεν τα χρειάζεσαι, μπορείς να τα χαρίσεις σε COSMOTE φίλους όποτε επιθυμείς μέσα από την εφαρμογή.

* Μπορείς να αποκτήσεις μέχρι 4 κάρτες COSMOTE Prepaid Mastercard, ώστε να επωφελείται όλη η οικογένεια και να ελέγχεις καλύτερα τον οικογενειακό προϋπολογισμό, χτίζοντας ταυτόχρονα και το αφορολόγητο.