Σε εξέλιξη βρίσκεται το κρίσιμο δημοψήφισμα που έχει θέσει το πιο καυτό ή μάλλον το πιο δροσερό δίλημμα των ημερών. «Ποια εζα θα αναδείξουν οι κάλπες; Την εζα Pilsener ή την εζα Lager;»

Τα ερωτήματα πολλά και η αγωνία ακόμα μεγαλύτερη. Ποια εζα εμπιστεύονται οι ψηφοφόροι ανά νομό; Σε ποια παράταξη ανήκουν; Στους Lageristas ή στους Pilseneristas;

Όλα είναι θέμα ταυτότητας. Κάθε επιλογή είναι και μια προσωπική έκφραση. Το ίδιο ισχύει και για την μπίρα που επιλέγουμε.

Ποιος είναι ο Pilseneristas;
Φανταζόμαστε τον Pilseneristas σαν τον άνθρωπο που στοχάζεται, που αναλύει. Τύπος επιλεκτικός, που τον γοητεύουν όσοι και όσα έχουν μια σπιρτάδα ξεχωριστή και δεν αναλώνεται σε ό,τι απλά φαντάζει ωραίο. Θα περιμέναμε να τον δούμε στο αγαπημένο του μαγαζί, να απολαμβάνει τον προσωπικό του χρόνο και να συμμετέχει σε συζητήσεις που τον συναρπάζουν. Άνθρωπος που δίνει σημασία στις λεπτομέρειες, όπως και στα χαρακτηριστικά της μπίρας που έχει στο ποτήρι του. Γι’ αυτό, μπροστά του θα έχει πάντα ένα ποτήρι εζα Pilsener. Την μπίρα με τα γοητευτικά αρώματα λυκίσκου με νότες ανθόμελου.

Η εζα Pilsener είναι μια μπίρα που αγαπά τις εντάσεις, τις γεύσεις τις πικάντικες και τις πιο πικρές, που αναδεικνύουν τη φυσική και ντελικάτη πικράδα της. Είναι μια μπίρα που μέσα της περιέχει τα μυστικά της τέχνης της ζυθοποιίας, και ένας Pilseneristas δεν θα μπορούσε να μην ενδώσει σε ένα τέτοιο μυστήριο. Η μπίρα όσων δεν μένουν μόνο στον αφρό, αλλά θέλουν να μάθουν και να γευτούν όλα όσα τους κρύβει η ζωή κάτω από τον αφρό…

Και ποιος είναι ο Lageristas;
Τον Lageristas τον φανταζόμαστε άνθρωπο εξωστρεφή, που του αρέσει να ανακαλύπτει, να δοκιμάζει, να ταξιδεύει νοητά και μη. Θα τον δεις με τους φίλους σε μέρη, που δεν έχει ξαναπάει, με σταθερή και ιδανική συντροφιά μία μπίρα εζα Lager.

Η ευκολόπιοτη εζα lager με το ξανθό χρώμα και τη γεμάτη γεύση, που της χαρίζουν τα συστατικά της, είναι η ιδανική επιλογή για τις στιγμές που θέλουμε μία μπίρα. Ανάλαφρη και ευχάριστη συντροφεύει κάθε περίσταση και συνδυάζεται άριστα με την ελληνική κουζίνα. H εζα Lager είναι η μπίρα όσων βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και αφήνονται στην απόλαυση και τη γεύση που η ζωή τους προσφέρει…

Stay tuned!
Την ώρα που η πιο συναρπαστική εκλογική διαδικασία των τελευταίων ετών κορυφώνεται, οι ψηφοφόροι καλούνται να πάρουν μια απόφαση οριστική. Ποια θα στεφθεί η μπίρα της χρονιάς; Ποια παράταξη θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους; Συμμετέχουμε στο μεγάλο «δημοψήφισμα» στην πλατφόρμα της εζα και ερχόμαστε αντιμέτωποι με το μεγαλύτερο δίλημμα. Και δεν ξεχνάμε πως με την ψήφο μας θέτουμε κι εμείς υποψηφιότητα για πλούσια δώρα!