Με όλα πάνε τα παξιμάδια με χαρούπι. Από ένα πρωινό στο πόδι με λίγο μέλι και ταχίνι μέχρι μια γρήγορη σαλάτα ή εκείνη τη χυλωμένη φασολάδα. Και όταν λέμε παξιμάδια με χαρούπι εννοούμε κρητικά Παξιμάδια με Χαρούπι «το Μάννα» της οικογένειας Τσατσαρωνάκη. Με τελευταίο απόκτημα τα Παξιμάδια με Χαρούπι χωρίς πρόσθετο αλάτι.

Και μη φανταστείτε ότι επειδή δεν έχουν αλάτι στερούνται κάτι σε γεύση, αφού για τα νέα αγαπημένα μας παξιμάδια χρησιμοποιούνται οι καλύτερες πρώτες ύλες, που έχουν γεύση από μόνες τους!

Τα νέα Παξιμάδια με Χαρούπι χωρίς πρόσθετο αλάτι έχουν όλα όσα θα ήθελες σε γεύση και διατροφικά στοιχεία συν μια έξυπνη συσκευασία με ζιπ, που τα διατηρεί φρέσκα μέχρι και το τελευταίο. Με πρακτικό και εύκολο άνοιγμα, σου δίνουν τη δυνατότητα να τα απολαμβάνεις παντού, να τα έχεις στην τσάντα σου, στη δουλειά και οπουδήποτε πας σαν ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ όλες τις ώρες της ημέρας.

Και μη νομίζετε ότι ξέρουν όλοι από παξιμάδια… Γιατί τα παξιμάδια είναι τέχνη. Τέχνη μεγάλη και θαυμαστή. Φτιαγμένα με την ίδια παραδοσιακή συνταγή και την ίδια αξία των υλικών που έκαναν «το Μάννα» διάσημο. Και όταν η οικογένεια Τσατσαρωνάκη αποφάσισε να βγάλει μια σειρά Παξιμάδια με Χαρούπι δεν ήταν έκπληξη.

Όχι μόνο γιατί το χαρούπι είναι γέννημα θρέμμα της κρητικής γης ούτε γιατί αποτελεί μέρος της περίφημης κρητικής διατροφής αιώνες τώρα, αλλά γιατί το χαρούπι είναι θησαυρός. Δώρο της γης. Και τι δώρο!

Ένας θρεπτικός καρπός που τα έχει όλα με γενναιοδωρία: ασβέστιο για γερά κόκαλα, βιταμίνες της ομάδας Β για γερά νεύρα, φυτικές ίνες για την καλή λειτουργία του πεπτικού και κυρίως, σάκχαρα, αυτή τη χαρακτηριστική γλύκα που δίνει όλη την ομορφιά, που τροφοδοτεί αργά αλλά σταθερά τον οργανισμό εξασφαλίζοντας την απαραίτητη ενέργεια όλη μέρα.

Τα Παξιμάδια με Χαρούπι χωρίς πρόσθετο αλάτι, όπως εξηγεί ο Χάρης Γεωργακάκης, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, MSc, Αντιπρόεδρος Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιαγγειακής Υγείας και Διατροφής: «Συνδυάζουν τη γεύση με τη διατροφική ισορροπία. Εμπεριέχουν τα ευεργετικά συστατικά του χαρουπιού. Αποτελούν μια καλή πηγή φυτικών πρωτεϊνών, συμβάλλοντας στην επαρκή πρόσληψη πρωτείνης μέσα στην ημέρα από μη ζωικές πηγές και για αυτό το λόγο είναι πιο χορταστικά αποτελώντας και μια πολύ καλή επιλογή για όσους προσέχουν το βάρος τους. Και το γεγονός ότι είναι πλούσια σε εδώδιμες ίνες ενώ παράλληλα δεν εμπεριέχουν πρόσθετο αλάτι, τα καθιστά ιδανικά για την λειτουργία της καρδιάς, τον καλύτερο έλεγχο της πίεσης και την καλή υγεία».

Και αυτά τα Παξιμάδια με Χαρούπι χωρίς πρόσθετο αλάτι πηγαίνουν παντού από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τόσο σε ένα γρήγορο πρωινό με μέλι και ταχίνι ή κατσικίσιο τυρί και φρούτο, όσο και σε ένα χορταστικό μεσημεριανό για την οικογένεια με αβγά καγιανά και γίγαντες ή σε ένα εύκολο τσιμπολόγημα με γιαούρτι το απόγευμα και μια θρεπτική σαλάτα το βράδυ.

Το καλύτερο απ΄ολα όμως είναι ότι πάνε παντού μαζί σου. Στην τσάντα σου, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο σου, παντού! Χάρη στην καινοτομική τους συσκευασία, που τα διατηρεί φρέσκα μέχρι και το τελευταίο τα νέα Παξιμάδια με Χαρούπι χωρίς πρόσθετο αλάτι έχουν ήδη γίνει το αγαπημένο μας σνακ!

info
http://www.tomanna.gr/