Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν η διάθεσή μας πέφτει. Τότε είναι που έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ έναν τονωτικό καφέ ή ένα δυναμωτικό ρόφημα που θα μας ξαναφέρει στα ίσια μας. Ή ακόμα καλύτερα τον συνδυασμό και των δύο ώστε να αποκομίσουμε τα μέγιστα οφέλη, δηλαδή ένα High Protein Iced Coffee της Herbalife Nutrition.

Τώρα μάλιστα που κυκλοφόρησε και νέα γεύση του αγαπημένου μας παγωμένου πρωτεϊνούχου καφέ έχουμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε ανάλογα με τη διάθεση της ημέρας. Το δίλημμα είναι το εξής: Mocha ή Latte Macchiato; Η επιλογή δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς τόσο η γεύση Mocha, όσο και η γεύση Latte Macchiato έχουν παρασκευαστεί από 100% αληθινούς κόκκους καφέ Espresso Robusta σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, έτσι ώστε να μας δίνουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόμαστε για να αντεπεξέλθουμε στις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Πως ο παγωμένος καφές της Herbalife Nutrition είναι ένας υγιεινός εναλλακτικός καφές, καθώς πέρα από τα 80mg καφεΐνης και τα γνωστά οφέλη του καφέ παρέχει ακόμα στον οργανισμό μας 15g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη ανά μερίδα! Επιπλέον, δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές ουσίες, ενώ έχει και υπέροχη γεύση. Ή μάλλον γεύσεις, αφού εκτός από την πλούσια γεύση του Latte Macchiato πλέον κυκλοφορεί και σε γεύση Mocha!

Με μόνο 80 θερμίδες ανά μερίδα, η νέα γεύση Mocha του High Protein Iced Coffee αποτελεί μια υγιεινή λύση για πρωινό, δεκατιανό ή απογευματινό. Είναι ιδανική εναλλακτική ενός δυναμωτικού ροφήματος μετά το γυμναστήριο, καθώς τότε είναι που χρειάζεται το σώμα και οι μύες μας περισσότερη πρωτεΐνη, αλλά και κάτι δυναμωτικό για να επανέλθουμε γρήγορα στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Το High Protein Iced Coffee είναι ένα εύκολο ρόφημα, αφού το μόνο που χρειάζεται για να γίνει είναι κρύο νερό και πάγος. Τόσο απλά!

Τα οφέλη του High Protein Iced Coffee με μια ματιά
* Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη – 15g πρωτεΐνης γάλακτος ανά μερίδα
* 80mg καφεΐνης από αληθινό καφέ
* 14 μερίδες ανά συσκευασία
* Μόνο 80 θερμίδες ανά μερίδα
* Παρασκευασμένο από 100% αληθινούς κόκκους καφέ espresso Robusta
* Χωρίς χρωστικές ουσίες και συντηρητικά
* Κατάλληλο για vegetarians
* Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
* Με φυσικά γλυκαντικά από το φυτό στέβια

Πως να το απολαύσετε
Μπορείτε να απολαύσετε το High Protein Iced Coffee στο σπίτι ή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, όταν έχετε επιθυμία για κάτι γλυκό ή απλώς για κάτι δυναμωτικό. Είναι ιδανικό για δεκατιανό ή απογευματινό ρόφημα αντί για σνακ.

Απόλαυση εν κινήσει: Γεμίστε ένα shaker με 250ml κρύο νερό. Προσθέστε 2 scoops από το High Protein Iced Coffee. Ανακινήστε και προσθέστε πάγο. Το ρόφημά σας είναι έτοιμο!

Απόλαυση στο σπίτι ή στο γραφείο: Ανακατέψτε 2 scoops από το High Protein Iced Coffee με 250ml κρύο νερό σε ένα μπλέντερ, σε χαμηλή ταχύτητα για 5 δευτερόλεπτα. Προσθέστε πάγο και απολαύστε.

info
Κάθε συσκευασία διαθέτει 14 μερίδες με 80 θερμίδες τη μερίδα. Για περισσότερες πληροφορίες: weareherbalifenutrition.gr

Facebook: https://www.facebook.com/HerbalifeGreeceCyprus/

Intagram: https://www.instagram.com/herbalifenutrition.gr/?hl=el

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL29529CF1FF4A369F