Τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, τα δροσερά γλυκά και ροφήματα είναι οι γλυκές απολαύσεις που αναζητούμε καθημερινά! Παγωτά, σεμιφρέντο, τούρτες παγωτό, αλλά και milkshakes για τα παιδιά είναι μόνο μερικές από τις πιο απολαυστικές ιδέες για το καλοκαίρι.

Ξεκινάμε με τον πρωταγωνιστή κάθε καλοκαιριού, το αγαπημένο μας παγωτό. Το ξέρατε ότι μπορείτε να το φτιάξετε εύκολα και γρήγορα, ακόμη και αν δεν έχετε παγωτομηχανή; Ο τρόπος είναι πολύ πιο απλός απ΄ότι ίσως πιστεύετε. Με το Μίγμα για Παγωτό ΓΙΩΤΗΣ μπορείτε να φτιάξετε το πιο νόστιμο και οικονομικό παγωμένο επιδόρπιο! Απλά χτυπήστε το περιεχόμενο του φακέλου με κρύο γάλα και σε λίγα λεπτά είναι έτοιμο να μπει στην κατάψυξη! Σπιτικό παγωτό με αγνά υλικά και πλούσια γεύση, αποτελεί μια γευστική και εύκολη λύση για όλη την οικογένεια. Όσο για τις γεύσεις, πέρα από τις κλασικές και αγαπημένες Βανίλια, Σοκολάτα, Καϊμάκι και Παρφέ Βανίλια, κυκλοφορεί επίσης Cookies & Cream, Παρφέ Σοκολάτας και Φράουλα. Μπορείτε να το απολαύσετε σε χωνάκια ή μπολάκια, σερβιρισμένο με Σιρόπι, Τρούφα Σοκολάτας, Κουβερτούρα σε Νιφάδες ή σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, αλλά και να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε πεντανόστιμες τούρτες παγωτό ή σεμιφρέντο. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε και λαχταριστά milkshakes για τα παιδιά χτυπώντας το με γάλα και διακοσμώντας το ποτήρι με πολύχρωμη τρούφα Party Décor ΓΙΩΤΗΣ.

Συνεχίζουμε την αγαπημένη επιλογή του καλοκαιριού λόγω της φρουτένιας γεύσης του. Ο λόγος για το πιο ελαφρύ γλυκό του καλοκαιριού, το ανάλαφρο ζελέ που με τη φίνα γεύση του ενθουσιάζει πάντα μικρούς και μεγάλους, ειδικά όταν εμπλουτίζεται με φρέσκα φρούτα. Εάν θέλετε να το φτιάχνετε εύκολα και γρήγορα, φροντίστε να έχετε πάντα στο ντουλάπι της κουζίνας σας Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σε μερικές από τις απίθανες γεύσεις που κυκλοφορεί: Φράουλα, Κεράσι, Ανανάς, Μπανάνα, Πορτοκάλι, Λεμόνι, Μούρο, Βερίκοκο, Ρόδι και Goji Berry. Εάν μετράτε ακόμη και την παραμικρή θερμίδα, τότε σάς προτείνουμε να επιλέξετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ χωρίς ζάχαρη που κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές γεύσεις -Φράουλα, Κεράσι, Ανανά και Πράσινο Τσάι- και έχει μόλις 9 θερμίδες ανά μερίδα!

Το ζελέ αποτελεί υλικό πασπαρτού στη ζαχαροπλαστική, αφού μαζί του μπορείτε να φτιάξετε πληθώρα λαχταριστών γλυκών. Για παράδειγμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως γέμιση σε τάρτες, να το αναμείξετε με Kρέμα Zαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ για να φτιάξετε μια βελούδινη μπαβαρουάζ ή να το βάλετε σε ποτήρι σε στρώσεις μαζί με κρέμα Άνθος Αραβοσίτου και Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ.

Επειδή, όμως, όπως ξέρετε η τελευταία πινελιά είναι αυτή που κάνει τη διαφορά, μην παραλείπετε να διακοσμείτε τα γλυκά σας με Crème ή Garni ΓΙΩΤΗΣ για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!

Δείτε και 3 από τις αγαπημένες μας συνταγές:

Γλυκό με ζελέ και Άνθος Aραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ
Τούρτα με γιαούρτι, ζελέ και Garni
Τάρτα λεμόνι-καρπούζι