Ετοιμάζουμε λαχταριστά μεζεδάκια, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι, για κάθε είδους συγκέντρωση στο σπίτι. Βασική προϋπόθεση επιτυχίας, η επιλογή εκλεκτών τυροκομικών προϊόντων ΡΟΥΣΣΑΣ.

Είτε στρώσετε καθιστό δείπνο είτε μπουφέ σε ένα κάλεσμα είναι σημαντικό εκτός από τα κυρίως πιάτα να φροντίσετε να προσθέσετε δίπλα τους αρκετές επιλογές σε ορεκτικά και σαλάτες, που θα συμπληρώσουν ιδανικά το μενού και θα κρατήσουν ευχαριστημένους άπαντες με την ποικιλία τους.

Αγαπημένο υλικό όλων των τραπεζιών είναι βέβαια τα τυριά, που σερβίρονται με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους, μπαίνουν σε αλμυρές και γλυκές συνταγές και προσθέτουν πλούσια γεύση σε κάθε πιάτο. Η μεγάλη ευκολία που μας προσφέρουν είναι ότι σερβίρονται και ως έχουν: σκληρά τυριά σε πλατό, φρέσκα τυριά ή Spread και Γαλοτύρι ΡΟΥΣΣΑΣ σε μπολάκια για να βουτάμε μέσα τραγανά κριτσίνια και να τα απλώνουμε εύκολα πάνω σε κρακεράκια κάνουν ιδανικό συνδυασμό με φρέσκα λαχανικά, αλλαντικά, καπνιστό σολομό και χαβιάρι ή μπρικ δημιουργώντας τα πιο εκλεκτά καναπεδάκια.

Και οι τυρένιες προτάσεις δεν σταματούν εδώ. Συνεχίζοντας με τα ζεστά ορεκτικά, ενθουσιάστε μικρούς και μεγάλους σερβίροντας αλμυρά muffins με λιαστή ντομάτα και μους φέτας (αυτά ταιριάζουν γάντι και σε ένα brunch), καθώς και ιδιαίτερες πίτσες με ελληνικά προϊόντα, όπως προσούτο Ευρυτανίας και Φέτα Π.Ο.Π. ΡΟΥΣΣΑΣ. Αλλά επειδή και οι πίτες είναι βασικό κομμάτι ενός τραπεζιού πρωτοτυπήστε βγάζοντας στο τραπέζι Σφακιανές πίτες, που με τη λεπτή ζύμη και τη λαχταριστή τους γέμιση από ανθότυρο ΡΟΥΣΣΑΣ κάνουν τη διαφορά.

Κανένα μενού βέβαια δεν θεωρείται ολοκληρωμένο εάν δεν περιλαμβάνει και μερικές σαλάτες, τουλάχιστον δύο διαφορετικές μεταξύ τους. Θέλετε να σας δώσουμε ιδέες; Μπορείτε να ετοιμάσετε μια Πράσινη σαλάτα που αναβαθμίζεται προσθέτοντάς της ρόδια, ξηρούς καρπούς και Spread με φέτα και γιαούρτι ΡΟΥΣΣΑΣ, αλλά και μια πιο ιδιαίτερη Οσπριοσαλάτα με κομμάτια φρέσκων μήλων και αυθεντικό Γαλοτύρι Π.Ο.Π. ΡΟΥΣΣΑΣ, που σίγουρα θα τιμήσουν οι καλεσμένοι σας.

Μην χάνετε χρόνο, λοιπόν! Συγκεντρώνοντας στην κουζίνα σας τα σωστά υλικά το αποτέλεσμα για ένα επιτυχημένο κάλεσμα είναι εγγυημένο.