Με μια μεγάλη γιορτή άνοιξε ξανά τις πόρτες του το ανανεωμένο πλέον ΙΚΕΑ Café του αεροδρομίου.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου, λοιπόν, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Ευθύμης Ζησάκης μαζί με τον Ρυθμό 94,9 έκαναν Live εκπομπή και διασκέδασαν τους επισκέπτες με τις μουσικές τους επιλογές. Παράλληλα, βοήθησαν και στη διεξαγωγή παιχνιδιών, από τα οποία οι συμμετέχοντες κέρδισαν δωροκάρτες ΙΚΕΑ, δωρεάν γεύματα στο εστιατόριο αλλά και λούτρινα παιχνίδια για τα παιδιά.

ikeaedited

Ο χώρος του εστιατορίου μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο, ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, για κάθε επισκέπτη. Μικρά χαμηλά χωρίσματα, δημιουργούν διαφορετικές «γωνιές» στο χώρο, ενώ ψηλά τραπέζια και σκαμπό μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες που θέλουν να τσιμπήσουν κάτι στα γρήγορα. Όσο γι’ αυτούς που θέλουν να απολαύσουν το γεύμα τους πιο χαλαρά, μπορούν να επιλέξουν τους άνετους καναπέδες.

ikea1edited

Επιπλέον, σε όλους τους χώρους υπάρχει δωρεάν wi-fi, ενώ στη «γωνιά» για οικογένειες, οι γονείς θα βρουν παροχές για το ζέσταμα φαγητού, παιδικά καρεκλάκια κ.ά. Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν στο μικρό «παιδότοπο» που έχει δημιουργηθεί ειδικά γι’ αυτά.

ikea2edited

Δοκιμάστε τα νέα πιάτα που έχουν ενταχθεί στο μενού του εστιατορίου, όπως το σουφλέ σολομού με πέννες και ντοματίνια, την χοιρινή τηγανιά με πιπεριές, το φιλέτο από μπούτι κοτόπουλο με βραστά λαχανικά καθώς επίσης και οποιοδήποτε ρόφημα καφέ σας αρέσει με πλούσιο σε άρωμα και γεύση εσπρέσο, με πιστοποίηση UTZ.