Το ντιζαϊνάτο εστιατόριο του ξενοδοχείου New Hotel στην Πλάκα, υπόσχεται να κάνει τις χειμωνιάτικες Κυριακές μας ακόμα πιο νόστιμες με ένα ολοκαίνουριο μενού για brunch.

Στο χειμωνιάτικο μενού, λοιπόν, οι προτάσεις εμπλουτίζονται με πιάτα που συμπυκνώνουν διαφορετικές μεσογειακές γαστρονομικές επιρροές με σήμα κατατεθέν πάντα την αγαπημένη επιλογή των επισκεπτών του New Taste που δεν είναι άλλη από τα φρεσκοφουρνισμένα προϊόντα του αρτοποιείου του εστιατορίου.

new-hotel_restaurant_7903

Εδώ κλασικά, ανάλογα με τη γευστική σου διάθεση επιλέγεις ανάμεσα σε πεντανόστιμα ψωμιά, πίτες και home-made viennoiseries, μέχρι και γλυκά που μοστράρονται θελκτικά στις ειδικές βιτρίνες και τα trolleys. Σημείωσε επίσης ότι στα ήδη αγαπημένα πιάτα του κυριακάτικου brunch έχουν προστεθεί ευφάνταστες δημιουργίες, όπως ελαφριά πιάτα, παραλλαγές συνταγών με αβγά, σαλάτες, ποικιλία burgers, sandwiches και γλυκά.

NEW-TASTE_Sunday-Brunch_Donuts

Η λίστα των προτάσεων, που επιμελείται ο σεφ Τάσος Ιωαννίδης σε συνεργασία με τον σεφ του εστιατορίου, απ’ ότι καταλαβαίνεις είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ίσως να δυσκολευτείς να αποφασίσεις… Σου προτείνουμε, λοιπόν, να ξεκινήσεις δοκιμάζοντας την τάρτα με κόκκινες πιπεριές, φέτα, ελιές & λούζα Τήνου, να συνεχίσεις με τη σαλάτα Nicoise με φρέσκο τόνο και αβγό ποσέ ή καγιανά ενώ οι αμετανόητοι κρεολάγνοι θα λατρέψετε τα black angus steaks και την ψητή πανσέτα γλασαρισμένη με μέλι. Όσο για τα ζεστά ντόνατς με σος ζεστής σοκολάτας, ομολογουμένως είναι μια εξαιρετική επιλογή για να ολοκληρώσεις γλυκά ένα ωραιότατο brunch.

info
New Taste Restaurant, New Hotel, Φιλελλήνων 16, Σύνταγμα, τηλ.: 210 3273170.