Στην ειδυλλιακή μαρίνα του Μικρολίμανου, το καινούριο project φέρει την υπογραφή της ομάδας του βραβευμένου εστιατορίου Varoulko Seaside αποτελώντας μια μοναδική επιλογή για κάθε είδους event.

Με τη θαλασσινή αύρα να κυριαρχεί και την πανοραμική θέα να μονοπωλεί το βλέμμα, το Bites & Wine Signature Events υπόσχεται να χαρίσει χαρακτήρα σε ένα πάρτι, μια παρουσίαση ή εταιρικό γεύμα, ένα private δείπνο ή μια γαμήλια δεξίωση. Τo καλαίσθητο κτίριο του Bites & Wine Signature Events, απέναντι από το εστιατόριο Bαρούλκο, χωρίζεται σε 3 επίπεδα, προσφέροντας εναλλακτικές για ένα πλήθος επαγγελματικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που μπορούν να φιλοξενήσουν από 10 έως 300 άτομα.

Ο privé χώρος του ισογείου σαν ένα wine-bistro δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για μια ιδιωτική συνάντηση, ενώ η open plan κάβα που δεσπόζει στον χώρο με την πλούσια συλλογή από ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, προδιαθέτει για ένα private wine & food pairing. Η ευρύχωρη αίθουσα του πρώτου επιπέδου αποτελεί την ιδανική επιλογή για εταιρικά γεύματα και παρουσιάσεις, ενώ η μεγάλη σάλα συμπληρώνεται από μια μοντέρνα open space κουζίνα που προσφέρει την ιδανική ευκαιρία για cooking classes, παρουσιάσεις προϊόντων ή συνεντεύξεις Τύπου, όλα πλαισιωμένα από ένα ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση γεύμα ή cocktail με finger food προτάσεις. Στο δεύτερο επίπεδο, η εκλεπτυσμένη διακόσμησή του το καθιστά ιδανικό για γαμήλιες δεξιώσεις αλλά και business events, ενώ η πανοραμική θέα στη μαρίνα του Μικρολίμανου από τα πέντε μπαλκόνια του ορόφου προσδίδει τη δική της ξεχωριστή πινελιά.

Δείτε επίσης
Λευτέρης Λαζάρου: Η ζωή του όλη