Το βραβευμένο εστιατόριο προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα επενδύοντας παράλληλα στην καινοτομία, την κατανόηση και την ανθρώπινη επικοινωνία.

Το πλήρες μενού για ολόκληρο το τραπέζι, τιτλοφορούμενο Dîner entre Amis (Δείπνο με φίλους), παρέχει στους επισκέπτες της «Σπονδής» διέξοδο ασφάλειας, άνεσης και γαστρονομικού πολιτισμού προσκαλώντας τους να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία παρέα με φίλους. Εξάλλου, ένα καλό γεύμα είναι πολλά περισσότερα από μια γευστική δοκιμή και σε αυτό ακριβώς εστιάζουν στο εμβληματικό εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας. Στη νέα του εποχή λοιπόν, μάς προσκαλεί σε μια εκ νέου ανακάλυψη της σημασίας μιας όμορφης φιλικής συγκέντρωσης γύρω από το τραπέζι. Η ρήση του Πάμπλο Πικάσο «Η τέχνη ξεπλένει από την ψυχή τη σκόνη της καθημερινότητας» αναγράφεται στην κορυφή του μενού 7 σταδίων που περιλαμβάνει gougeres γραβιέρας, gazpacho ντομάτα / φράουλα, tempura λαχανικών με σάλτσα γιαούρτι – μέντα, σάλτσα κάρυ – τζίντζερ, ψάρι ψημένο σε αλάτι με σαλάτα φινόκιο με σάλτσα vierge, σιγομαγειρεμένη ωμοπλάτη αρνιού με σκόρδο, ελιά, πατάτα, βασιλικό, κλαφουτί κερασιού, churros με παγωτό καραμέλα και σάλτσα σοκολάτα. Παράλληλα, θα είναι διαθέσιμο και το μενού «Discovery» (10 στάδια) ενώ με πιο χαλαρή διάθεση και στιλ, το ειδικά διαμορφωμένο Wine and Cheese by Spondi είναι το concept όπου οι αρμονικοί συνδυασμοί επιλεγμένων κρασιών και τυριών θα έχουν την τιμητική τους.

info
Πύρρωνος 5, Παγκράτι, Κρατήσεις: 210 756 4021, reservation@spondi.gr.
Dîner entre Amis: 70€, «Discovery»: 140€: Με συνοδεία 4* ποτηριών κρασί : +45,00 € /το άτομο – με 6 ποτήρια κρασί : +70,00 € /το άτομο. Κατόπιν αιτήματος, είναι επίσης δυνατό να συνδυάσετε το μενού με κρασιά από το διεθνή αμπελώνα

Δείτε επίσης

Spondi Hommage: Η Σπονδή υποδέχεται την άνοιξη

Άγγιγμα Παπαβραμόπουλου στα κοκτέιλ σε Fuga και Σπονδή

Spondi Hommage: Ο νέος γαστρονομικός θεσμός της Σπονδής