Το εστιατόριο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» παρουσιάζει μία ξεχωριστή πρόταση με βάση εξαιρετικές κοπές κρεάτων σε ένα μενού δομημένο στη φιλοσοφία ενός «Art meat bistro».

clap-the-restaurant1

kimonas-ligdas

clap-the-restaurant-horos

Στο νέο concept του «Clap The Restaurant», ο σεφ Κίμωνας Λίγδας προτείνει πιάτα που περιλαμβάνουν από από κρητικό αρνάκι, μαύρο χοίρο και ηβιρικό χοιρινό μέχρι μοσχάρι, black angus και γαλλική πάπια. Λαχανικά, βότανα, άγρια μανιτάρια, ρίζες και σάλτσες συμπληρώνουν τη γοητεία και την υψηλή τεχνική του καπνίσματος, που, σε συνδυασμό με την ανανεωμένη οινική λίστα από τον ελληνικό αλλά και τον παγκόσμιο αμπελώνα, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους αμετανόητους «κρεολάγνους».

clap-the-restaurant2

clap-the-restaurant

Για να πάρετε μια ιδέα, εδώ θα δοκιμάσετε πιάτα όπως σπαλομπριζόλα από ελληνικό μοσχάρι με γαρνιτούρα επιλογής του σεφ, άγρια βασιλομανίταρα Γρεβενών σωτέ σε βάση από λιωμένο Μετσοβόνε και μους από Καλαθάκι Λήμνου, μάγουλα χοιρινά από ηβιρικό χοίρο με πουρέ μπρόκολου αρωματισμένο με Μετσοβόνε, πουρέ κρεμμύδι, κουλί κόκκινης πιπεριάς και χειροποίητο τουρσί κρεμμύδι, σουβλάκι χειροποίητης πίτας με χοιρινή πανσέτα Iberico, σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, τζατζίκι και καραμελωμένα κρεμμύδια κ.ά.