Αξέχαστες Κυριακές υπόσχεται το δ / delta restaurant στους επισκέπτες του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), συνδυάζοντας αρμονικά τη μοναδική θέα προς τον Φαληρικό όρμο μαζί με τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του Δειπνοσοφιστηρίου Catering.

Ειδικότερα, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του pop up εστιατορίου που βρίσκεται στο επίπεδο 5Α στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και υποδέχεται όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δημιουργίες του executive chef του Δειπνοσοφιστηρίου Δημήτρη Σκαρμούτσου, προσφέροντας στο κυριακάτικο γεύμα τους μία νότα υψηλής γαστρονομίας. Ξεχωριστή θέση στο μενού έχει το φρέσκο καλαμάρι σχάρας με ριζότο πατάτας, λεμονοθύμαρο και καπονάτα λιαστής ντομάτας με κάπαρη Άνδρου, αλλά και τα μπιφτέκια από βιολογικό κιμά φάρμας Προδρομίτης στη Βόνιτσα, με τραγανή πατάτα και σάλτσα γραβιέρας.

 

info
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επίπεδο 5Α της Εθνικής Λυρικής Σκηνή. Λειτουργεί κάθε Κυριακή 11.00-16.00 για brunch και 16.00-00.00 με à la carte menu. Δευτέρα – Σάββατο ο χώρος διατίθεται για εταιρικές & κοινωνικές εκδηλώσεις.