Μπορεί το Vezene να μην πραγματοποιεί (ακόμα) υπηρεσίες διανομής στο σπίτι ωστόσο, το Ekiben Athens, η υπηρεσία από το «αδερφάκι» του, το Birdman, μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε στο σπίτι επιλεγμένες κοπές σε ειδικές παρασκευές ακόμα και τις γιορτές.

Το Birdman Pub + Grill έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό για τη φιλοξενία, τη φιλοσοφία και την ποιότητα της εμπειρίας που προσφέρει. Εν καιρώ πανδημίας λοιπόν, η ομάδα του Άρη Βεζενέ δημιούργησε το Ekiben Athens, μια υπηρεσία που προσφέρει μέσω Wolt και E-food, μέσω της οποίας διανέμει επιλεγμένα πιάτα και παρασκευές με ειδικές κοπές στο σπίτι.

Τη γιορτινή περίοδο στην γκάμα των επιλογών μας προστέθηκαν προτάσεις που προσφέρουν σε περιορισμένες ποσότητες όπως η DIY BBQ butchery platter, με κοπές που αρμόζουν στον εορταστικό χαρακτήρα των ημερών, τις οποίες όμως θα ψήσουμε μόνοι μας με ειδικές οδηγίες από τον σεφ και την ομάδα του αλλά και box με japanese style τηγανητό κοτόπουλο,καπνιστή πάπια και πολλά άλλα τέτοια αμαρτωλά… Κάντε έγκαιρα την παραγγελία σας, η εμπειρία είναι μοναδική.

info
210 321 2800, ekiben@birdman.gr.