Μπορεί να είναι αγαπημένο meeting point όσων αγαπούν τις ασιατικές γεύσεις, ωστόσο τώρα το καλοκαιράκι έχει και 7 υπέροχα κοκτέιλ, που συνδυάζονται αρμονικά και με τα πιάτα του μενού.

Nikos_Karanikolas-0229

Nikos_Karanikolas-0195

Ιδανικά θα το επισκεφτείς βραδάκι, μετά τις 8, όταν ο ήλιος δύει και θα πιάσεις μια θέση στη βεράντα του τελευταίου ορόφου στο Golden Hall. Για το μενού δεν έχουμε να σου πούμε πολλά, μιας και οι γεύσεις αποκλείεται να μην σε αφήσουν ικανοποιημένο. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να παραλείψεις τα “γλειφιτζούρια” γαρίδας ή αλλιώς τις δύο καλοψημένες γαριδούλες που σερβίρονται σε μικρό ξυλάκι, τα dumplings γαρίδας, τα σούσι και τα πιάτα από την κατηγορία omakase, όπως το φοβερό μοσχαράκι με κάρυ.

Nikos_Karanikolas-0220

Nikos_Karanikolas-0224

Όσο για τα καλοκαιρινά κοκτέιλ, αυτά εμπλουτίζονται με εξωτικά συστατικά, όπως lime, γάλα καρύδας, μάνγκο και τζίντζερ και συνοδεύουν τέλεια τα πιάτα του μενού. Εμείς δοκιμάσαμε το γλυκό Japanese Slipper με λικέρ midori, λικέρ triple sec και χυμό λεμόνι σερβιρισμένο με κερασάκι μαρασκίνο και το ίσως πιο “ασιατικό” όλων Ginger Martini με βότκα, σάκε, χυμό lime, τζίντζερ και μέντα -και τα δύο πολύ καλά. Αφήσαμε δε για την επόμενη φορά τα υπόλοιπα 5 της cocktail list του Wagamama ή αλλιώς το Mango Sorbet Kick με βότκα, triple sec, χυμό και σορμπέ μάνγκο, το Coconut Mojito με ρούμι, γάλα καρύδας, ζάχαρη, lime και μέντα, το Melon Ball με λικέρ midori, βότκα και χυμό πορτοκάλι, το Blueberry Vodka με βότκα, λικέρ triple sec, χυμό bluberry, σιρόπι passion fruit και μέντα, καθώς και το Ευ Ζην που συνδυάζει τεκίλα με μπίρα.

info
Κηφισίας 37Α, Golden Hall, Μαρούσι, τηλ. 210 6836842, www.wagamama.com.gr