Το νέο του μενού, που μεταφέρει τις γεύσεις και τα θρυλικά πιάτα της αστικής Αθηναϊκής κουζίνας στη σημερινή γαστρονομική διάλεκτο, παρουσιάζει στο κοινό το πιο νέο μέλος του ομίλου Nice n Easy, στο Κολωνάκι.

Πιάτα που έχουν συνδεθεί με τα νοσταλγικά οικογενειακά γεύματα της Κυριακής, τους εορταστικούς μπουφέδες και τα μεγάλα τραπέζια των γιορτών, τις επίσημες προσκλήσεις και τις δεξιώσεις των δεκαετιών του ‘50 -’70, συγκεντρώνονται στο νέο μενού και αποδίδονται με σύγχρονη ματιά από την ταλαντούχα ομάδα της κουζίνας με επικεφαλής τον Μάρκο Πατεράκη.

Μέσα από πειραματισμούς, σκέψη και συνεχείς δοκιμές, ο Executive Chef και συνιδιοκτήτης των nice n easy, Χρήστος Αθανασιάδης, αναζήτησε παλιές συνταγές, επέλεξε εξαιρετικές βιολογικές πρώτες ύλες -πιστός στην farm-to-table φιλοσοφία του ομίλου- αλλά και σύγχρονα υλικά. Σε συνεργασία με την ομάδα της κουζίνας, επανασυστήνει τις παλιές αγαπημένες συνταγές με νεωτερικό ύφος, παραμένοντας όμως πιστός στην ψυχή κάθε πιάτου.

Με ναυαρχίδα του μενού μια ραφινάτη αθηναϊκή σαλάτα με ψάρι ποσέ, μαγιονέζα σαφράν, κάππαρη, αβγό, αγγούρι τουρσί και μαριναρισμένα λαχανικά, ο κατάλογος επαναφέρει ως απόλυτο trend πεντανόστιμα πιάτα όπως κότα μιλανέζ, γιουβέτσι με ουρά μόσχου κοκκινιστή με κριθαράκι ολικής αλέσεως, γαρίδες κοκτέιλ,ντολμαδάκια με κιμά και σάλτσα αβγολέμονο. Δίπλα στα κλασικά, μια ολόκληρη σειρά από αγαπημένες γεύσεις αποδίδονται με την τόλμη και τη φρεσκάδα του νέου, διατηρώντας τη νοστιμιά και τη χάρη της αρχικής συνταγής όπως τα βουβαλίσια κεφτεδάκια με χόρτα εποχής, παγωμένη φέτα και γαλάκτωμα λεμονιού ενώ αρμενοβίλ και η αυθεντική συνταγή της θρυλικής κρέμας καραμελέ κυριαρχούν στα επιδόρπια.

info
Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι, τηλ. 210 3608591.