Με έμπνευση από το iconic Carlyle Hotel της Νεας Υόρκης με την Σοφια Κόπολα και τον Bill Murray στο «Murray Christmas», το «Babette’s Feast» του Gabriel Axel, το σκανδιναβικό state of mind του hygge και τις μουσικές του Dexter Gordon και του Chet Baker, τα μεσημέρια της Κυριακής του Δεκεμβρίου αποκτούν άλλη αξία στα #3pmSundays στο Vezené.

IMG_3408

IMG_2086

Οι πρωτόγονες τεχνικές του καπνού, του ξύλου ελιάς και της ροτισερί θα είναι και φέτος κυρίαρχες στην κουζίνα του Vezene που αγαπά πρώτες ύλες όπως τα οικόσιτα côte de bœuf, αστακούς, πίτες και χονδρά ζυμαρικά. Η θεματική αυτή Κυριακή σερβίρει πατροπαράδοτα μια γλυκιά πινελιά ευτυχίας γεμάτη ενοχές που δεν είναι άλλη από το Ari’s Deal Closer. Στο μπάρ κυριαρχεί άφθονο Natural Wine από τον οινοποιεία όπως τον Σκλάβο της Κεφαλονιάς και τον Λήγα, αγαπάμε Magnum μπουκάλια, αγαπάμε σαμπάνια και αφρώδη οίνο, και σε κάθε λεπτό της βραδιάς μοιραζόμαστε το ποτό μας με το διπλανό τραπέζι.

PRIVATE BAR

Από την Κυριακή 3/12 και για δύο επόμενες Κυριακές του Δεκεμβρίου (10/12 & 17/12), το Vezené θα ανοίγει για Late Lunch στις 3μμ έως και Early Dinner μέχρι τις 10πμ. Το εστιατόριο θα λειτουργήσει παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με ειδικά μενού δείπνου για την κάθε περίσταση, ενώ θα παραμείνει κλειστό 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.

Info
Βρασίδα 11, Αθήνα 161 21, τηλ. 2107232002, reservations@vezene.gr