Tην κουζίνα του ατμοσφαιρικού και ανανεωμένου εστιατορίου του Ομίλου Καστελόριζο αναλαμβάνει πλέον η Μυρσίνη Λαμπράκη μαζί με την ομάδα της, τον Νίκο Κουτρουμπάνο και τον Αντώνη Σιμογιάννη.

_MG_7026

_MG_7075

Με επίκεντρο την ελληνική κουζίνα και πολλές νεωτερικές πινελιές, η Μυρσίνη θα δίνει έμφαση στις άριστες πρώτες ύλες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας: βουνίσια άγρια χόρτα, μυρωδικά εποχής, τυροκομικά από τη Μήλο και τη Νάξο, φάβα από τη Σχοινούσα και τραχανάς από τα Γιάννενα είναι βασικά συστατικά του νέου μενού.

_MG_7254

Δοκίμασε υπέροχη Γιαννιώτικη τραχανότουρτα με αυγό μάτι, τραγανή αλμυρή βάφλα από χαρουπάλευρο με άγρια ρόκα, σπανάκι και κατσικίσιο τυρί Μήλου και κόκορα κρασάτο με φρέσκια σάλτσα ντομάτας και σπιτικά ραβιόλια γεμιστά με ανθότυρο και δυόσμο. Στα must ακόμα το ρόλο αρνιού με χωριάτικο λουκάνικο, φιλέ αμύγδαλου και φρέσκα μυρωδικά, μια πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή του Θρακιώτικου τζιγεροσαρμά, αλλά και το διαφορετικό Κερκυραϊκο μπουρδέτο, το οποίο σερβίρεται με μια φίνα σάλτσα ντομάτας αρωματισμένη με γλυκάνισο και πατατούλες παριζιέν!

_MG_7261

Το μενού συμπληρώνεται από 4 ελκυστικές προτάσεις γλυκών, που παντρεύουν την ελληνική παράδοση με τις ευρωπαϊκές γεύσεις, όπως Εκμέκ με σιροπιασμένο τσουρέκι, κρέμα και γλυκό βύσσινο, Μπακλαβάς με 40 φύλλα, αμύγδαλα, κανέλα, μαστίχα και ζεστό σιρόπι τριαντάφυλλου, Τραγανές μπάρες σοκολάτας με σιρόπι φρούτων του δάσους και Τάρτα με σοκολάτα τσαντούγια αρωματισμένη με grand marnier και παγωτό βανίλια.

_MG_7304

info
Δρόσου 1 & Αίγλης, Κηφισιά, τηλ. 2106202475. Κόστος: € 28 – 33.
Και μεσημέρι, Δευτέρα κλειστά.