Το γιορτινό bar της οδού Κολοκοτρώνη μας υποδέχεται στην ανοιχτή, πολύχρωμη, χαρούμενη και δροσερή του στοά.

Δίνοντας τη δική του νότα αισιοδοξίας στην επανεκκίνηση της εστίασης, το bar της οδού Κολοκοτρώνη δημιούργησε μια ολόδροση και πολύχρωμη αλέα σαν από παραμύθι, βάζοντας, στην ομορφιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, τη δική του πινελιά.

Τηρώντας, πάντα, όλα τα μέτρα και τους κανονισμούς υγιεινής και με απόλυτο σεβασμό και προτεραιότητα την ασφάλεια όλων των επισκεπτών του, δημιούργησε, και αυτό το καλοκαίρι, ένα θεατρικό διαφορετικό σκηνικό, με πρωταγωνιστή τα χρώματα της φύσης.
Στη λίστα των cocktails, την οποία υπογράφει ο Θοδωρής Καϊσίδης, θα βρείτε παραλλαγές αγαπημένων συνταγών όπως η Pina Colada ενώ θα απολαύσετε και κλασικές συνταγές, μοναδικά εκτελεσμένες από την ομάδα των bartenders. Όπως δηλώνει και η ομάδα του Holiday Bar «αυτό το καλοκαίρι θέλαμε να κάνουμε τα “Καλοκαιρινά Χριστούγεννα της πόλης“, γιατί μπορεί φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών η αρχή της άνοιξης να μας βρήκε στα σπίτια μας, για το Noel όμως το να ξεκινήσει την επαναλειτουργία του χωρίς τα στοιχεία της άνοιξης ήταν αδιανόητο».

Φωτογραφίες: LowLight

info
Κολοκοτρώνη 59 Β, Τηλ.: 21 1215 9534

Δείτε επίσης

Ο Simone Caporale στο Noel

Το νέο στυλ του Noel

Οι Luca Cinalli και Gabriele Manfredi έρχονται στο Noel