Το νέο μενού Italus έχει τα αυθεντικά ιταλικά γλυκά cannoli, βουτάει το αγαπημένο choco cup στη ροζ σοκολάτα ruby και παρουσιάζει μια σειρά vegan γευστικές επιλογές πάντα με την υπογραφή του Γαβριήλ Νικολαϊδη.

Ο κατάλογος φαγητού του Italus έχει την υπογραφή του αγαπημένου food blogger Cool Artisan, aka Γαβριήλ Νικολαΐδη, που συνεχίζει να επιμελείται το μενού και να εκπλήσσει με φρέσκες ιδέες. Το νέο μενού βασίζεται στο ποιοτικό street food που διαφέρει από τα συνηθισμένα.

Αρχικά το Italus ανοίγει το κεφάλαιο «burger» με τον πιο σύγχρονο τρόπο: με ένα ζουμερό pulled beef burger βασισμένο στο αργομαγειρεμένο κρέας και στη γαστρονομική κουζίνα των νότιων πολιτειών των ΗΠΑ αλλά και με το δικαίως πολυσυζητημένο Beyond Burger, ένα 100% plant based μπιφτέκι με γεύση, όψη και υφή ενός μοσχαρίσιου burger που αποτελεί το πιο πρόσφατο γευστικό trend παγκοσμίως. Και καθώς έχει αδυναμία στις συνταγές που μπαίνουν μέσα σε πεντανόστιμα ψωμιά, το Italus έχει και νέα gluten free χειροποίητα ψωμάκια σε δύο λαχταριστές και υγιεινές εκδοχές, με hummus και ψητά λαχανικά ή με φιλέτο κοτόπουλο και vegan μοτσαρέλα. Επίσης, πειραματίστηκε με την κλασική αυστριακή και σοκολατένια sacher torte και δημιούργησε την gluten free έκδοση της φτιαγμένη με αλεύρι αμυγδάλου. Εδώ θα κάνετε και μια στάση για ποιοτικό καφέ eco-friendly σε φλιτζάνι βάφλας με επικάλυψη σοκολάτας που τρώγεται. Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε το choco cup σας και σε ruby σοκολάτα η οποία αποτελεί την πιο εντυπωσιακή ανακάλυψη των τελευταίων 80 ετών. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες μπορείτε να συνοδεύσετε το γεύμα σας στο Italus με ένα aperitivo ή ένα cocktail. Για τους φανατικούς των προσεγμένων ποτών έχει ετοιμάσει μια «νέα γενιά» cocktails, οδηγώντας τις κλασικές συνταγές ένα βήμα παραπέρα.

info
Italus, Ελευθερίου Βενιζέλου 104, Καλλιθέα, τηλ. 2109512341.