Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, ο καταξιωμένος chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου CTC, και η ομάδα των Τhe Clumsies, Theory Bar & More, Odori Vermuteria Di Atene, Frater & Soror και Senios , ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα νέο ενδιαφέρον project.

Στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Καλαμιώτου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης το “Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ” θα υποδέχεται από τα μέσα Ιουνίου τους λάτρεις του καλού φαγητού και ποτού. Πρόκειται για ένα σύγχρονο αστικό καφενείο, η ιδέα του οποίου γεννήθηκε μέσα στην περίοδο της κρίσης, ως μια δημιουργική συνεργασία που έρχεται να αναδείξει την ελληνική κουζίνα σε συνδυασμό με ξεχωριστές fine drinking εμπειρίες. Το μενού έρχεται δια χειρός του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη, ενός εκ των κορυφαίων της ελληνικής γαστρονομίας. Ο σεφ με δημιουργική ματιά επαναπροσδιορίζει τις γευστικές μας παραδόσεις και συστήνει ξανά αγαπημένα πιάτα υπό το πρίσμα της σύγχρονης ελληνικής μαγειρικής κουλτούρας. Εμπνευσμένοι μεζέδες και παραδοσιακά εδέσματα, πιάτα που σερβίρονται στη λογική του μοιράσματος και ορεκτικά που θα μπορεί να επιλέξει κανείς από έναν πληθωρικό δίσκο, είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις που περιλαμβάνει η νέα κάρτα.

Η λίστα των ποτών και των cocktails φέρει την υπογραφή της βραβευμένης ομάδας των The Clumsies, Theory Bar & More, Odori Vermuteria Di Atene, Frater & Soror και Senios με tailor made προτάσεις που χαρίζουν στο Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ εξέχουσα θέση στον χάρτη της Αθηναϊκής fine drinking σκηνής. Προσεκτικά επιλεγμένα αποστάγματα από όλη την Ελλάδα, ποιοτικά spirits και η θρυλική πλέον έμπνευση της ξεχωριστής αυτής ομάδας στα cocktails συνθέτουν ένα μοναδικό μενού που θα πλαισιώσει ιδανικά τις γευστικές προτάσεις.

info
Καλαμιώτου 15, Αθήνα. Τηλ: 2103318778

Δείτε επίσης

Senios: Καφενείο-μεζεδοπωλείο νέας γενιάς

CTC: Σίτιση υψηλών απαιτήσεων