Οι κρεατοφάγοι αλλά και οι λάτρεις του καλού φαγητού και κρασιού μπορούν να βρουν το απόλυτο στέκι τους στο Χαλάνδρι, το Φιλέρι. Ένας χώρος ζεστός και φιλικός με μία αυλή, που θυμίζει εκείνη της γιαγιάς, υποδέχεται τους καλοφαγάδες της πόλης και τους υπόσχεται μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Ζουμερή σπαλομπριζόλα, καραμανλίδικο λουκάνικο Δράμας, κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο, φιλετάκια από χοιρινό ψαρονέφρι με φρέσκα μανιτάρια, πατάτες baby και κρασί μαυροδάφνη, πρωταγωνιστούν, όπως φυσικά και φρεσκοκομμένες και καλό-τηγανισμένες πατάτες είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές του καταλόγου του. Η αρκαδική τηγανιά με πράσο και λεμόνι, η φέτα σε φύλλο με μαρμελάδα από ντοματίνια Σαντορίνης και δεκάδες ακόμη νοστιμιές έχουν και αυτές τη θέση τους στο μενού.

Οι δροσερές σαλάτες, όπως η διαχρονική χωριάτικη, η «συκάτη» με σύκα, καρύδια, ανάμεικτη πρασινάδα, χαλούμι, η «φιλέρι» με φύλλα λαχανικών, προσούτο, ντοματίνια, flakes παρμεζάνας και βινεγκρέτ μελιού, δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν από τον κατάλογο, όπως άλλωστε και η εξαιρετική λίστα με κρασιά από Έλληνες παραγωγούς.
Το γεύμα κλείνει πάντα γλυκά με ένα γλαστράκι σοκολάτας, πανακότα με λευκή σοκολάτα και σάλτσα φρούτων εποχής.



info

Λεωφ. Πεντέλης 109, Χαλάνδρι, Tηλ. 2106855999