Το ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens μας συστήνει το νέο εστιατόριο του στο roof top, που συνδυάζει τη γαστρονομία με το high-end design, σε ένα κομψό χώρο με εξαιρετικό bar και υπέροχη θέα.

Ο executive chef του κοσμοπολίτικου εστιατορίου Interni στη Μύκονο, Θάνος Κακαράς, υπογράφει το μενού του εστιατορίου The Grand by Interni, ετοιμάζοντας πιάτα που χαρακτηρίζονται από ένα εκλεπτυσμένο fusion Μεσογείου και Ασίας. Ειδικότερα, στο μενού περιλαμβάνονται πιάτα όπως ceviche λαβράκι με ψητή γλυκοπατάτα και Leche de Tigre με μάνγκο, ριζότο αστακού με γλυκοπατάτα και λάδι τρούφας και Hanger Steak με πουρέ από πιπεριά Φλωρίνης. Τη γευστική εμπειρία ολοκληρώνουν τα signature cocktails που ετοιμάζουν στο εντυπωσιακό μαρμάρινο bar.

Στο Grand by Interni βέβαια, ιδιαίτερα έμφαση έχει δοθεί και στη διακόσμηση, με προσεγμένα έπιπλα και διακοσμητικά, που δημιουργούν ένα μοντέρνο περιβάλλον με εξωτικό χαρακτήρα, το οποίο υπογράφει το Interni. Η θέα δε, από κάθε σημείο είναι καθηλωτική, με απόγειο την ταράτσα με την side-glass πισίνα που ενδείκνυται για private party dinners και events.

info
Grand Hyatt Athens, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 115, Αθήνα, τηλ. 214 4021234.