Η νέα είσοδος στο Περιστέρι σερβίρει κρέατα υψηλών προδιαγραφών σε πολύ προσιτές τιμές και μια tomahawk να γλείφεις τα δάχτυλά σου.

Όταν το «Base Grill» προσγειώθηκε στο Περιστέρι, άλλαξε άμεσα τον χάρη της κρεατοφαγίας, μαζεύοντας πολύ γρήγορα την αθηναϊκή ελίτ και όχι μόνο που εντρύφησε και εντρυφεί μετά μανίας στο φοβερό π.χ. συκώτι του ή στις πατάτες με τα αβγά του.

Το «Μαύρο Αλάτι» στην πολυσύχναστη οδό Βεάκη δεν ζήλεψε την δόξα του, αλλά ήρθε με φόρα για να δώσει μια άλλη πρόταση στους εραστές του καλού κρέατος, σαφώς πιο οικονομική. Σε έναν χώρο που η πέτρα, τα μεγάλα πλακάκια που παραπέμπουν στο Μαρόκο και το ξύλο συναντούν το ξύλο και το μέταλλο το motto του μαγαζιού είναι το παιχνιδιάρικο «Let’s Meat».

Κρέατα υψηλών προδιαγραφών και ένα team που ξέρει πολύ καλά την δουλειά του-τα ψησίματα είναι άψογα-σε συνδυασμό με τιμές που προκαλούν ευχάριστη έκπληξη έκαναν το «Μαύρο Αλάτι» must από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του.

Αναλόγως της πείνας που έχετε μπορείτε να εισέλθετε με χαλαρές διαθέσεις-για δύο τυλιχτά ας πούμε-ή με πιο άγριες οπότε μπορείτε να επιτεθείτε στο φοβερό κοντοσούβλι προβατίνας, που έρχεται ζουμερό στο τραπέζι μαζί με τις απαραίτητες τηγανητές πατάτες.

Το κεμπάμπ είναι χειροποίητο και φίλοι που το δοκίμασαν το αποθέωσαν όπως και το κοντοσούβλι κοτόπουλο όμως όπως με πληροφόρησαν το hit του μαγαζιού είναι η tomahawk μπριζόλα του. Σε μια τιμή που πολύ δύσκολα θα την βρεις αλλού-15-18 ευρώ περίπου-σου έρχεται με την σωστή κοπή και το σωστό ψήσιμο για να την απολαύσεις μαζί με τα συνοδευτικά της και τις φρέσκιες σαλάτες. Υπάρχουν και πρώτα όπως το φοβερό τυροπιτάρι, πολλά τυριά από την περιοχή της Αμφιλοχίας και γενικά προσεγμένες επιλογές από τον κάταλογο.

Το «Μαύρο Αλάτι» ανέβασε το επίπεδο στην κρεατοφαγία και σε εποχές όπου το οικονομικό παίζει μεγάλο ρόλο, κατάφερε να γίνει must και να γεμίζει κάθε μέρα

info
Αμίλιου Βεάκη 44 Περιστέρι. Τηλ: 210 5730080