Ανανεωμένο, με πιο γήινα χρώματα και με πολλά νέα πιάτα, το εστιατόριο της Ζωής και του Κωνσταντίνου, στη Νέα Ερυθραία, θα γίνει και αυτό το χειμώνα αγαπημένος μας προορισμός.

Για τέταρτη χρονιά, λοιπόν, Το Αποστακτήριο μάς κερνά oικεία και νοσταλγική αίσθηση και πιάτα ημέρας, εμπνευσμένα από τις εποχές που αλλάζουν. Οι γεύσεις που θα απολαύσουμε στα καρώ τραπεζομάντιλα για τον Νοέμβριο είναι αφιερωμένες στην κόκκινη κολοκύθα. Από σούπες, μέχρι πίτες και γλυκά, όλα μπορούν να συμβούν, κόβοντας μια ολόφρεσκη κολοκύθα. Σίγουρα ξεχωρίζει η κλασική κολοκυθόσουπα!

Apostaktirio olivemagazine3

Όσο για τον Δεκέμβριο, η κουζίνα θα βγάζει πιάτα με κυδώνι. Ένα υλικό που δίνει γλύκα και ωραία μελωμένη αίσθηση στα φαγητά. Στα must, το κυδώνι ψητό με ταλαγάνι.

Τέλος, ο Ιανουάριος, ο απόλυτα χειμωνιάτικος μήνας, φέρνει τα αμύγδαλα, κατευθείαν απ’το κτήμα της Ζωής και του Κωνσταντίνου, που δίνουν ιδιαίτερη δυναμική στα πιάτα. Δοκίμαστε οπωσδήποτε το χοιρινό με αμύγδαλα.

Apostaktirio olivemagazine1Apostaktirio olivemagazine2

Τέλος, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το ζεστό ζυμωτό ψωμάκι, που φουρνίζεται κάθε μέρα και πιάτα κλασικά από το μενού, όπως το σουβλάκι κοτόπουλο στο κεραμίδι, και το ψαρονέφρι σε γύρο που σερβίρεται, όπως το παραδοσιακό σουβλάκι.

info
Το Αποστακτήριον, Αγίων Αναργύρων 2 & πλ. 28ης Οκτωβρίου (Τσακπίνη), Νέα Ερυθραία, τηλ. 210 6207126, www.toapostaktirion.gr Λειτουργεί καθημερινά από το μεσημέρι.