To Aιγάλεω δεν φημίζεται για τη θάλασσά του και το city του το κόλλησε ο Ζαμπέτας. Το Θάλασσα Αιγάλεω City, όμως, είναι το μαγαζί που του έφερε πιο κοντά στις νοστιμιές της θάλασσας.

Χαλαρή ατμόσφαιρα και μίνιμαλ διακόσμηση, με το χάρτη των Κυκλάδων να γίνεται γιγάντια ταπετσαρία και να πιάνει ολόκληρο τοίχο – η Σύρος έπεσε πίσω από τη σκάλα – τι κρίμα… Στο θαλασσινό μενού ο Γιάννης Τσικνάκος, με χιλιόμετρα προϋπηρεσίας στην κουζίνα προτείνει πολύ νόστιμα πράγματα. Δοκιμάσαμε ωραία μελιτζανοσαλάτα και ταραμοσαλάτα, γαλέο με ανάλαφρη σκορδαλιά, ζουμερό καλαμαράκι και ωραία σαρδέλα σχάρας. Δοκιμάστε ακόμη χταποδάκι βραστό ή σχάρας και μύδια σαγανάκι με πιπεριά και μαϊντανό ή αχνιστά για ωραίες βούτες με ψωμί. Αν είστε φίλος της μακαρονάδας έχετε τρεις επιλογές: με γαρίδα, καραβίδα ή αστακό.

thalassa soupies

Το σαγανάκι γαρίδας το προτιμώ με φέτα, γιατί με την προσθήκη μπλε τυριού δίχασε την παρέα. Άλλοι το ερωτεύτηκαν, άλλοι απογοητεύτηκαν. Ρωτήστε την Ιουλία για το φρέσκο ψάρι ημέρας ή επιλέξτε την οικονομική μεσημεριανή πρόταση για θαλασσινή ποικιλία με γαρίδες, καλαμαράκια, γαύρο, γαλέο – σκορδαλιά. Συνοδεύεται από ταραμοσαλάτα, ντομάτα & γεμιστές πιπεριές και κοστίζει 7,40€ η ατομική ενώ για 2 άτομα 14,90€.

thalassa garidomakaronada

Στο Θάλασσα περνάς καλά και αν επιλέξεις να πας Σάββατο βράδυ ή Κυριακή μεσημέρι θα περάσεις ακόμα καλύτερα γιατί έχει και καλή ζωντανή μουσική.

infο
Μοσχονησίων 13, Αιγάλεω, τηλ. 2105900185.