Νέος χρόνος, νέες γεύσεις από το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο των βορείων προαστίων, που κάνει τα πάντα προκειμένου να προσφέρει καινούριες απολαύσεις στους φίλους της ιαπωνικής κουζίνας.

Crispy-Duck-Salad_Ανάμεικτη--Πράσινη-Σαλάτα-με-Τραγανή-Πάπια-και-σάλτσα-από-πορτοκάλι-με-λάδι-σουσαμιού

Ο βραβευμένος chef του Rakkan Naruse Fumiaki σε συνεργασία με τον Chef de cuisine Γιάννη Σιμοτά, έχουν ετοιμάσει πιάτα προσαρμοσμένα στην εποχή, τα οποία ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητα τους. Από το μεσημέρι (με νέες a la carte προσθήκες και νέες, φιλικές τιμές) ως το βράδυ, λοιπόν, μπορείς θα δοκιμάσεις νέα πιάτα, όπως crispy duck salad, δηλαδή ανάμεικτη πράσινη σαλάτα με τραγανή πάπια και σάλτσα από πορτοκάλι με λάδι σουσαμιού ή το πολύ rock κοτόπουλο τους με δύο διαφορετικές σάλτσες -chilli miso με μέλι και μουστάρδα με yuzu.

Nagoya-Cotolet_Κοτολέτα-από-Μοσχάρι-Γάλακτος-και-σάλτσα-Miso-με-ρύζι-ανάμεικτο-με-λαχανικά

Μην παραλείψεις και το φοβερό φιλέτο ορτυκιού σε σάλτσα yuanzi και τσιπς πράσου, καθώς και το τραγανό φιλέτο πάπιας με σάλτσα yuanzi. Πολύ καλή επιλογή και το μοσχάρι με σάλτσα miso και ρύζι ανάμεικτο με λαχανικά. Όσοι πάλι αγαπούν τα θαλασσινά, θα απολαύσουν το πικάντικο καλαμάρι σε κρούστα κανταϊφιού με ανθό αλατιού και shichimi togarashi.

Rock-Chicken_Μπουκιές-Κοτόπουλου-με-δύο-διαφορετικές-σάλτσες-Chilli-Miso-και-μέλι,-μουστάρδα-και-Yuzu

Αν επιλέξεις το Rakkan για τη βραδινή σου έξοδο, σημείωσε να δοκιμάσεις και κάποιο από τα signature cocktails τους, όπως τα Nihon, Pop Porn, Black Rubus, Cure, Kyoto, Camelia και Geisha’s Mystery, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Παράλληλα, στην ενημερωμένη κάβα του ξεχωρίζουν και οι premium επιλογές από βραβευμένα ποτά σε ποτήρι.

info
Λεωφόρος Κηφισίας 238-240, Κηφισιά, τηλ. 210 8087941.