Όσοι μένουν στο Χαλάνδρι γνωρίζουν ήδη το Ancho Mexican Grill και τις γεύσεις του. Το δυνατό μεξικάνικο spot απέκτησε τώρα και αδελφάκι λίγο πιο πάνω, σε κεντρικότατο σημείο στην Κηφισιά.

Burritos, tacos, nachos, quesadillas, chili con carne και frozen margaritas σε συνδυασμό με τα νέα Aguas Frescas, Horchata και Hibiscus δίνουν και παίρνουν στο νέο food spot με την απαραίτητη συνοδεία φυσικά των home made tortilla chips, sour cream, guacamole και άλλων σαλτσών, που παρασκευάζονται καθημερινά στην κουζίνα. Τα φαγητά της βιτρίνας ανανεώνονται το πολύ κάθε 3 ώρες, ώστε να παραμένουν πάντα φρέσκα, ενώ η έλλειψη φούρνου μικροκυμάτων ή καταψυκτών είναι ενδεικτικά της εμμονής των ιδιοκτητών με τις φρέσκες, ποιοτικές, πρώτες ύλες.

ANCHO1

Για την παρασκευή των περισσότερων συνταγών χρησιμοποιούνται αυθεντικές μεξικάνικες πιπεριές (chipotle, ancho, habanero, de arbol, morita) ενώ όλα τα κρέατα προέρχονται από ζώα που τρέφονται με φυτικές τροφές, χωρίς ορμόνες.

ANCHO

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν αρκετές επιλογές για vegans και vegeterians όπως tofu από βιολογική, μη γενετικά τροποποιημένη σόγια, βιολογικά μαύρα φασόλια καθώς και μεγάλη ποικιλία λαχανικών. Παράλληλα, όσον αφορά τους δυσανεξικούς στην γλουτένη, επιτέλους θα μπορούν να απολάυσουν gluten-free burritos και άλλα προιόντα χωρίς γλουτένη όπως tacos και tostaditos. Περισσότερα, σύντομα!

info
Ancho Mexican Grill: Κασσαβέτη 9, Κηφισιά, τηλ. 211 1831882 & Γυφτοπούλου Γρηγορίου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6801097. Ώρες λειτουργίας: 13.00 – 02.00.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr