Το κυριακάτικο brunch επιστρέφει στο La Suite Lounge στον 6ο όροφο του St.George Lycabettus από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου μαζί με πολλές γαστρονομικές εκπλήξεις.

A la Carte μενού με τα αγαπημένα σας πιάτα eggs benedict, french toast, banana bread, croque monsieur, La Suite juicy burger και dessert bar με pancakes και συντριβάνι σοκολάτας αλλά και νέες άφιξεις όπως poke bowl menu, vegan και super foods επιλογές, energy και detox smoothies είναι μερικές από τις προτάσεις που σάς περιμένουν από την 1η Νοεμβρίου στο St. George Lycabettus με την υπέροχη θέα της Αθήνας.

Επίσης, από Την Πέμπτη 19 -25 Νοεμβρίου μπορείτε να γιορτάσετε το μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού της Γαλλίας, το Beaujolais Nouveau, με γκουρμέ γαλλικό μενού συνοδευόμενο με το φρέσκο κόκκινο κρασί της καινούργιας σοδειάς της περιοχής Beaujolais. Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, γνωρίστε πώς γιορτάζεται η Ημέρα Ευχαριστιών των Αμερικανών με ένα παραδοσιακό αμερικάνικο δείπνο ενώ την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου με αφορμή το Black Friday o executive chef, Βασιλης Μήλιος θα ετοιμάσει ένα Black Truffle Menu και μόνο για μία μέρα θα απολαύσετε όλα τα ποτά, κρασιά και τα κοκτέιλ με 15% έκπτωση. Σημειώνεται τέλος ότι όλο το μενού του La suite Lounge Restaurant αλλά και τα Sunday brunch πιάτα μπορείτε να τα απολαύσετε και στο σπίτι σας μέσω της υπηρεσίας e-catering. Αρκεί να επισκεφτείτε το website του ξενοδοχείου www.sgl.gr στην κατηγορία TASTE.

info
La Suite Lounge, St. George Lycabettus, Κλεομένους 2, Κολωνάκι, τηλ. 210 7416191. Κυριακάτικο brunch 12:00 – 16:00, Beaujolais Nouveau μενού: 40€, Φιάλη Beaujolais Nouveau, George de Boeuf 25€, Thanksgiving menu: 38€, Black Truffle Menu: 35€ από 70€.

Δείτε επίσης

E-catering από το St. George Lycabettus

Οικογενειακό brunch στο St George Lycabettus

Στη «χρυσή» πεντάδα του Forbes το St. George Lycabettus