O Nόεμβριος είναι ίσως ο πιο χαρακτηριστικός -όμορφος μήνας του φθινοπώρου και είναι γεμάτος από events. Οι προτάσεις για έξοδο στην πόλη είναι πολλές, όπως για παράδειγμα οι ξεχωριστές ημέρες-μενού στο «La Suite Lounge». Το εστιατόριο έχει διαμορφώσει ειδικά γεύματα, αλλά και τιμές για αυτόν τον μήνα.

Από την Πέμπτη 21 εώς 27 Νοεμβρίου το εστιατόριο «La Suite Lounge» του St. George γιορτάζει το μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού της Γαλλίας με γαλλικό μενού που συνοδεύεται από το φρέσκο κόκκινο κρασί της καινούργιας σοδειάς της περιοχής Beaujolais. Το μενού ανέρχεται στα 35€ και η Φιάλη Beaujolais Nouveau, George de Boeuf στα 25€. Επιπλέον, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου θα εορταστεί η Ημέρα Ευχαριστιών με ένα παραδοσιάκο Αμερικάνικο δείπνο. Η τιμή του μενού για τη συγκεκριμένη ημέρα «Thanksgiving», όπως τη λένε οι Αμερικάνοι είναι στα 35€.

Τέλος, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου με αφορμή το Black Friday o executive chef, Βασιλης Μήλιος έχει δημιουργήσει ένα ευφάνταστο Black Truffle Menu και μόνο για μία μέρα θα μπορεί κάποιος να απολαύσει όλα τα ποτά, κρασιά & cocktails με 15% έκπτωση! Το μενού εκείνης της ημέρας, της «Black Truffle Menu θα είναι στα 35€ από 70€.

info
Ξενοδοχείο St George Lycabettus. Κόστος, 35€ κατ’ άτομο. Κρατήσεις : 210 7416191