Ένα από τα πιο ωραία rooftop της πόλης ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 2 Ιουλίου και ετοιμάζει ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο με πανσέληνο.

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου το Point-a ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και μας υπόσχεται υπέροχες βραδιές, στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου Ηρώδειο με θέα τον επιβλητικό βράχο της Ακρόπολης και το μοναδικής αισθητικής Μουσείο.
Στο εστιατόριο μας περιμένει ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο με την υπογραφή των αναγνωρισμένων και ταλαντούχων σεφ Μανώλη Μαυριγιαννάκη και Μάριου Πιρπιρίδη συνεχίζοντας την μακρά εμπειρία του fine dining. Το bar έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τη λίστα των signature cocktails να συνδυάζει τα αρώματα των ελληνικών βοτάνων και τη δυναμική των εγχώριων αποσταγμάτων με αναφορές από κορυφαία μπαρ του κόσμου.

Για το καλωσόρισμα, το Point-a έχει ετοιμάσει ένα διήμερο event με δυο djs της πόλης να αναλαμβάνουν το full moon soundtrack. H Κατερίνα Παπαγεωργιάδη (aka Dudette) το Σάββατο 4 Ιουλίου και ο Κώστας Αργυρίου την Κυριακή 5 Ιουλίου, θα επιμεληθούν τις μουσικές επιλογές που σε συνδυασμό με την πανοραμική θέα της πόλης και το γεμάτο φεγγάρι, θα κηρύξουν και επίσημα την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

info
Ροβέρτου Γκάλλι 4 | Ακρόπολη | 11742 Αθήνα, Τηλ.: 210-9238991. Ωράριο Λειτουργίας: Τετάρτη – Κυριακή: από τις 19:30

Δείτε επίσης

Το Summer Senses ανοίγει τις πόρτες του την 1η Ιουλίου

Kinsterna: Επανεκκίνηση για το βυζαντινό αρχοντικό της Μονεμβασιάς

Η γαστρονομία του θέρους: 5 εστιατόρια για καλοκαιρινές εξορμήσεις