Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παρουσίες του διάστερου Alex Dilling από το λονδρέζικο Greenhouse Restaurant και του επίσης διάστερου Pieter Riedijk από το “K2 –Altitude” στο αλπικό Courchevel της Γαλλίας, το The Zillers Roof Garden συνεχίζει τις προσκλήσεις σε βραβευμένους διάσημους σεφ με τον Jacob Jan Boerma του περίφημου The White Room στο Άμστερνταμ σε μια δημιουργική σύμπραξη με τον Παύλο Κυριάκη στις 27 Οκτωβρίου.

Όπως και στις δύο προηγούμενες εκδηλώσεις, ο Ολλανδός σεφ, βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin, θα συνδημιουργήσει με τον Παύλο Κυριάκη του The Zillers Roof Garden πρωτοεμφανιζόμενα πιάτα, για ένα μόνον βράδυ, ειδικά για το ελληνικό κοινό.
Με κλασικές μαγειρικές βάσεις και επιρροές από την ασιατική και σκανδιναβική κουζίνα ο Boerma παρουσιάζει κοσμοπολίτικα δημιουργικά πιάτα απίστευτης γευστικότητας. Θεωρείται ένας τελειομανής καλλιτέχνης της κουζίνας που όπως λέει ο ίδιος βασίζει την επιτυχία του στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί.

Οι εκδηλώσεις 4 hands είναι μια προσφορά του The Zillers Roof Garden στους Έλληνες φίλους του καλού φαγητού που επιθυμούν να γνωρίζουν άμεσα και προσιτά τη δουλειά των επιδραστικών σεφ της παγκόσμιας γαστρονομίας και ταυτόχρονα αποτελεί μια συμβολή προς την κατεύθυνση του συντονισμού της ελληνικής υψηλής γαστρονομίας με την αντίστοιχη σύγχρονη διεθνή γαστρονομική σκηνή.

info
210-3222277 & 210-3222278

Φωτογραφία: Σίσσυ Μόρφη

Δείτε επίσης

Ο Παύλος Κυριάκης υποδέχεται τον Alex Dilling στο «The Zillers»

Με ένα σπουδαίο γαστρονομικό γεγονός το Thama Tinos αποχαιρέτησε το καλοκαίρι

Gault & Millau Hellas 2020: Η πρώτη απονομή των βραβείων