Τα burgers δεν είναι τυχαία η αδυναμία μικρών και μεγάλων κι εμείς στο Olive δεν αποτελούμε εξαίρεση. Όταν βρίσκουμε, μάλιστα, ζουμερά και νόστιμα μπιφτέκια σε λαχταριστούς συνδυασμούς τα τιμάμε με το παραπάνω. Τελευταία μας στάση το Gigi Burger & Pizza στη Νέα Ερυθραία!

burgergigi

Η ποικιλία στο μενού μεγάλη, με τα μοσχαρίσια μπιφτέκια από black angus που ζυμώνονται καθημερινά στο χέρι να έχουν τον πρώτο λόγο. Ανάμεσα τους ξεχωρίσαμε το κλασικό Hamburger με ντομάτα, iceberg, κρεμμύδι, πίκλες και μαγιονέζα, το Closed σε “κλειστή” χειροποίητη ζύμη, τσένταρ, μοτσαρέλα, μπέικον και ντομάτα, το πικάντικο Bull’s Eye με chorizo, προβολόνε, sauce τσίλι και πιπεριές jalapeño, καθώς και το πιο gourmet Truffle Burger με μαύρη τρούφα. Θα σας ενθουσιάσει και το concept “build your own burger”, όπου επιλέγετε μόνοι σας όλα τα υλικά, φέρνοντας το burger στα μέτρα και τα γούστα σας.

burgergigi2

Και επειδή Gigi σημαίνει και πίτσα, μην παραλείψετε να παραγγείλετε και μία από το μενού ή να δημιουργήσετε μία δική σας (ναι, το do it yourself έχει σουξέ στο Gigi). Από το μενού δεν λείπουν βέβαια και τα γευστικά ορεκτικά και οι δροσερές σαλάτες.

info
Χ. Τρικούπη 146 & Στρομφυλίου, Ν. Ερυθραία τηλ. 210 6200888