Το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο του Κεφαλαρίου γιορτάζει τον πρώτο του χρόνο με νέες, γευστικές προτάσεις που φέρουν, φυσικά, την υπογραφή του Χρόνη Δαμαλά. Δίπλα τους και ένα φοβερό παιδικό μενού για τις κυριακάτικες, οικογενειακές εξόδους.

tomoe1

Ο Χρόνης Δαμαλάς και η ομάδα του λοιπόν, ετοιμάζουν πιάτα όπως χτένια σωτέ και μανιτάρια σιτάκε, γαρίδες στο τηγάνι με ginger sesame paste και μαύρο μπακαλιάρο μαριναρισμένο με miso – signature πιάτο του σεφ. Hit του φετινού χειμώνα το εξαιρετικής ποιότητας kobe που εισάγεται απευθείας από την Ιαπωνία, ενώ από το μενού δε λείπουν και τα δημοφιλή sushi του Tomoe, όπως το Tomoe sushi με γαρίδα tempura, tartar μαγιάτικου και αυγά χελιδονόψαρου.

Για το τέλος, επιβάλλεται να κρατήσεις χώρο και για τα εξαιρετικά γλυκά τους, όπως το κλασσικό πλέον mont blanc με κάστανα, καραμελωμένα μήλα και μπισκότα αμυγδάλου και τη νέα Yuzu Meringue Tart με καραμελωμένη σοκολάτα, μαρέγκα και φρούτα του δάσους.

tomoe-desert

Και παιδικό μενού στο Tomoe
Τις Κυριακές το Tomoe υποδέχεται τους μικρούς του φίλους με ένα ειδικό μενού, το οποίο περιλαμβάνει από 3 επιλογές για ορεκτικό και κυρίως και 2 για γλυκάκι στην προσιτή τιμή των 11 ευρώ. Συγκεκριμένα, τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν με σουσάκι με βραστή γαριδούλα, σουσάκι με αγγουράκι ή μπουκίτσες γαριδούλας ποπ κορν, να συνεχίσουν με τραγανές μπουκίτσες κοτόπουλου, φιλετάκι ψητού σολομού ή σουβλάκια κοτόπουλο με σαλτσούλα τεριγιάκι και να ολοκληρώσουν το φαγητό τους με μια μπάλα παγωτού ή ένα μιλκσέικ (βανίλια / σοκολάτα).

info
Tomoe, Γορτυνίας 11 & Δαγκλή, Κηφισιά, τηλ. 210 8013553.